Greenstep 4

Järjestelmät

Varaa tapaaminen

Kokonaisvaltaisena taloushallinnon kumppanina Greenstep kehittää ja toimittaa asiakkailleen monipuolisia järjestelmiä matkalaskusovelluksesta laajoihin liiketoiminta-alustoihin. Tarjoamastamme löydät laadukkaita ratkaisuja mm. kirjanpitoon, palkkahallintoon, toiminnanohjaukseen (ERP), analytiikkaan, henkilöstöjohtamiseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn.

Greenstepin järjestelmäosaaminen koostuu kymmenistä ohjelmistoasiantuntijoista, joiden toteuttamat lukuisat asiakasprojektit ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme. Eri ohjelmistotiimimme saavat tarvittaessa tukea myös muilta talouden asiantuntijoiltamme, mikä tekee järjestelmäprojektien kehittämisestä entistä tehokkaampaa ja suoraviivaisempaa. Kun kulu- ja matkalaskuohjelmiston kehittämisessä on tukena niin kirjanpitäjiä kuin palkanlaskijoitakin, ohjelmistosuunnittelussa pyritään ratkomaan oikeita taloushallinnon ammattilaisten arjessa kohdattavia ongelmia.

Greenstepin järjestelmät asiakkaan silmin

”NetSuite on ollut yllättävänkin hyvä järjestelmä. Se on yksinkertaistanut paljon asioita. Se on aidosti ihmisten käytettäväksi tehty, joka on aiheuttanut sen, että meidän tuotantokin käyttää sitä ihan mielellään nykyään."

Miika Lipiäinen, Co-Founder / Kyrö Distillery Company

"En kadu pätkääkään sitä, että olemme ottaneet NetSuiten järjestelmäksi, ja Greenstep on mun mielestä kehittänyt sitä meille hyvällä tahdilla."

Miika Lipiäinen, Co-Founder / Kyrö Distillery Company

"Haluttiin etsiä työkalu, joka pystyisi tarjoamaan meille pohjan kasvulle, kansainvälistymiselle ja laajentumiselle. Tarve oli globaalille talousjärjestelmälle (Finance ERP), ja NetSuite oli potentiaalisin vaihtoehto."

Camilla Kulmala, Financial Director / HappyOrNot Ltd.

"Päädyimme yhteistyöhön Greenstepin kanssa vakuuttavan talousosaamisen ja kansainvälisten kontaktien vuoksi. Saamme talousjärjestelmät- ja palvelut saman katon alta."

Camilla Kulmala, Financial Director / HappyOrNot Ltd.

Miksi Greenstep suosittelee Netvisor-järjestelmää?

Katso videolta Tore Teirin ajatuksia aiheesta