Software mobile hero Software desktop hero

Järjestelmät tarpeisiinne

Laajaa ja asiantuntevaa järjestelmäosaamista sinun tueksesi taloushallinnosta toiminnanohjaukseen ja HR:ään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kuka auttaisi järjestelmäprojektissa?

Kokonaisvaltaisena taloushallinnon kumppanina Greenstep kehittää ja toimittaa asiakkailleen monipuolisia järjestelmiä matkalaskusovelluksesta laajoihin liiketoiminta-alustoihin.

Saat meiltä laadukkaita järjestelmäratkaisuja mm. kirjanpitoon, palkkahallintoon, toiminnanohjaukseen (ERP), analytiikkaan, henkilöstöjohtamiseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn.

Greenstepin järjestelmäosaaminen koostuu kymmenistä ohjelmistoasiantuntijoista, joiden toteuttamat lukuisat asiakasprojektit ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme. Eri ohjelmistotiimimme saavat tarvittaessa tukea myös muilta talouden asiantuntijoiltamme, mikä tekee järjestelmäprojektien kehittämisestä entistä tehokkaampaa ja suoraviivaisempaa. Kun kulu- ja matkalaskuohjelmiston kehittämisessä on tukena niin kirjanpitäjiä kuin palkanlaskijoitakin, ohjelmistosuunnittelussa pyritään ratkomaan oikeita taloushallinnon ammattilaisten arjessa kohdattavia ongelmia.

Tutustu ainakin näihin

Greenstepin järjestelmät asiakkaan silmin

”NetSuite on ollut yllättävänkin hyvä järjestelmä. Se on yksinkertaistanut paljon asioita. Se on aidosti ihmisten käytettäväksi tehty, joka on aiheuttanut sen, että meidän tuotantokin käyttää sitä ihan mielellään nykyään."

Miika Lipiäinen, Co-Founder / Kyrö Distillery Company

"En kadu pätkääkään sitä, että olemme ottaneet NetSuiten järjestelmäksi, ja Greenstep on mun mielestä kehittänyt sitä meille hyvällä tahdilla."

Miika Lipiäinen, Co-Founder / Kyrö Distillery Company

"Haluttiin etsiä työkalu, joka pystyisi tarjoamaan meille pohjan kasvulle, kansainvälistymiselle ja laajentumiselle. Tarve oli globaalille talousjärjestelmälle (Finance ERP), ja NetSuite oli potentiaalisin vaihtoehto."

Camilla Kulmala, Financial Director / HappyOrNot Ltd.

"Päädyimme yhteistyöhön Greenstepin kanssa vakuuttavan talousosaamisen ja kansainvälisten kontaktien vuoksi. Saamme talousjärjestelmät- ja palvelut saman katon alta."

Camilla Kulmala, Financial Director / HappyOrNot Ltd.