CFO icon
Tore ja Fredi 2
Brand background blur
CFO icon

Asiantuntijuutta yrityskauppatilanteeseen

Räätälöimme yrityksellesi tarvittavan palvelukokonaisuuden sekä yrityksen myynti- että ostoprosessiin. Yritysjärjestelyasiantuntijamme ovat toimineet neuvonantajina lukuisissa transaktioissa ja osaavat luoda yrityksesi tarpeisiin soveltuvan kilpailukykyisen kokonaisuuden myynti- tai ostoprosessin neuvonantajana, yrityksen arvonmäärityksessä, Due Diligence -sekä integraatiovaiheessa.

Haluatko lisätietoja yrityspalveluistamme? Varaa tapaaminen kanssamme

Yritysjärjestelyt ammattitaitoisesti kansainvälisellä ulottuvuudella

Yrityskauppaprosessin aikana pyrkimyksenä on löytää myyjälle sekä ostajalle parhaat mahdolliset kauppaehdot aina hinnasta muihin järjestelykysymyksiin. Yritysjärjestelyt aiheuttavat muutoksia, jotka vaikuttavat yrityksen organisaatioon, työntekijöihin, toimittajiin sekä asiakkaisiin. Toimimme yritysjärjestelyn neuvonantajana tukien asiakasta koko prosessin aikana, sekä tarvittaessa sen jälkeen mahdollisen uuden liiketoiminnan integraatiossa tai jäljelle jäävän liiketoiminnan uudelleenjärjestelyissä.

Yritysjärjestelyt -asiantuntijatiimimme koostuu yrityskaupan ammattilaisista, joilla on kokemusta yli 100:n transaktion toteuttamisesta sekä Suomessa että ulkomailla. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita useilta eri toimialoilta.

Lisäksi Greenstepillä on käytössään Pohjoismaiden suurin CFO-tiimi, joka on auttanut

  • asiakasyrityksiämme rahoituksen hankinnassa reilusti yli 200 M euron arvosta,
  • ollut tukemassa useita listautumisprosesseja sekä
  • ollut neuvonantajana yli 400 yritykselle.

Yritysjärjestelypalveluitamme tarjoavat kokeneet talousalan ammattilaiset, joista valitsemme yrityksellenne parhaiten soveltuvat asiantuntijat. Hyödynnämme myös Greenstepin CFO-, HR-, Legal-, vero- ja analytiikkatiimien laajaa osaamista kaikissa yritysjärjestelyissä sekä niihin liittyvissä integraatioissa.

Yritysjärjestely-palveluiden hyödyt:

Luotettava kumppani

Yrityskauppakohteen taloudellinen asema ja tulevaisuuden näkymät käydään läpi huolellisesti, lisäksi varmistetaan päätöksenteon perustana olevat tiedot.

Selkeyttä yrityskauppaprosessiin

Yrityksen johto saa hyvän ymmärryksen siitä, miltä yrityskauppakohde näyttää puolueettoman asiantuntijan näkökulmasta.

Tukea integrointiin

Yritys voi etukäteen suunnitella, miten ostettu yritys tullaan integroimaan nykyisiin toimintoihin talousnäkökulmasta.

Osaavat ammattilaiset

Greenstepillä yritysjärjestelyjen konsultteina toimivat rautaiset ammattilaiset, joilla on yli sadan yrityskaupan kokemus sen molemmilta puolilta.

Greenstepin yritysjärjestelypalvelut