CFO Services External Greenstep mobile hero CFO Services CFO Internal test1

Ulkoisen raportoinnin CFO-palvelut

Ulkoisen laskennan asiantuntijapalvelut käytössäsi.

Ota yhteyttä

Uniikki palvelu – tukenasi 30+ huippuosaajan ulkoisen laskennan tiimi

Vahvan ulkoisen laskennan osaamisen myötä ulkoisen raportoinnin CFO-tiimimme on kasvanut jo 30 hengen suuruiseksi. Kuten muutkin konsulttipalvelumme, myös ulkoisen raportoinnin CFO-palvelut tähtäävät ennen kaikkea asiakkaidemme kasvun ja kehityksen mahdollistamiseen.

Ulkoisen raportoinnin konsulttitiimi tarjoaa laajasti erilaisia konsernilaskenta- ja IFRS-palveluita. Asiakkaamme hyödyntävät osaamistamme erityisesti ulkoisen raportoinnin kehitysprojekteissa, erityisosaamista vaativissa raportointitilanteissa ja talousjohdon resurssivajeessa. Asiantuntija voi esimerkiksi hypätä Group Controllerin saappaisiin loman tai vastaavan jakson ajaksi, ja hoitaa hänen tehtävänsä interim-roolissa niin kauan kuin tarvetta on.

Listautuminen (IPO) on vaativa muutostilanne, jossa IFRS-osaaminen sekä asiantuntijan näkemys ja kokemus listautumisvalmiuden aikaansaamisessa on kultaakin kalliimpaa. Vuoden 2022 aikana Greenstep oli mukana neljässä Helsingin pörssiin tehdyssä listautumisessa. Keväällä 2023 saimme Nasdaqilta First North Certified Adviser -sertifioinnin, jonka myötä kasvuyrityksille suunnatut palvelumme kasvoivat entisestään. Voimme toimia hyväksyttynä neuvonantajana Helsingin pörssin First North -listalle listautuville yrityksille.

Konserniraportointi ja konsolidointi ovat ulkoisen laskennan konsulttiemme vahvaa osaamisalaa – meillä on kyvykkyyttä viedä konserniraportoinnin prosessejanne tuntuvasti eteenpäin. Järjestelmäosaaminen pidetään ajan tasalla ja erityisen hyödylliseksi asiakkaamme ovat todenneet konsernilaskentajärjestelmä AAROn. Sen avulla voitte tehdä tietoon perustuvia päätöksiä nopeammin, nauttia kustannustehokkuudesta ja erinomaisesti integroitavuudesta sekä tuottaa luotettavaa ja läpinäkyvää raportointia.

Sijoitusrahastojen sekä sijoituspalveluyhtiöiden hallinnointi ja laskenta edellyttävät erityisosaamista. Pääomarahastojen back office -palvelut tarjoavat luotettavaa asiantuntemusta rahastojen eritystarpeista, varmistaen esim. viranomaisraportoinnin tai sijoittajaraportoinnin.

Tutustu näihin