Rovaniemi

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Rovaniemellä

Greenstep Rovaniemi on yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani – tarjoamme monipuolisesti palveluita taloushallinnosta palkanlaskentaan ja vero- ja lakipalveluihin.

Ota meihin yhteyttä!

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia ja kansainvälisiä start-up-, kasvu- sekä pörssiyhtiöitä laajasti eri toimialoilta.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

Toimistomme Rovaniemellä sijaitsee osoitteessa Koskikatu 10 (4.krs), 96200 Rovaniemi. Tiimiä luotsaa Riikka Kaikkonen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

GS Lahti 2

Minkälaista meillä on työskennellä?

Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta. Teemme tärkeää työtä asiakasyritystemme kanssa ja jokaisessa tiimissä työskentelee alan huippuosaajia. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Tarjoamme mm. joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, kilpailukykyisen palkan, tulospalkkio-ohjelman ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Tulisitko sie meijän Rovaniemen toimistolle kollegaksi?