Whistleblowing

Whisteblowing - Fraud Desk

  • Ilmoituskanava väärinkäytöksille
  • Ilmoituksen voi tehdä nimellä tai nimettömänä

EU-direktiivin mukaan kaikilla yli 50 henkilöä työllistävillä yrityksillä tulee olla kanava väärinkäytösten ilmoittamiseen.

Tarjoamamme ratkaisu on ns. high end -palvelu väärinkäytösten ilmoittamiseen ja käsittelyyn. Greenstepin Fraud Desk -tiimi koostuu monipuolisesti laki-, talous ja HR-ammattilaisista, jolloin pystymme tehokkaasti käsittelemään tulevat ilmoitukset, tarkastelemaan niiden aiheellisuuden, ja antamaan mahdolliset toimenpidesuositukset. Ulkopuolisena toimijana olemme neutraali ilmoitusten käsittelyssä ja pystymme turvaamaan esimerkiksi ilmoittajan anonymiteetin täysin.

Palvelun käyttöönoton yhteydessä sovitaan toimintamalli väärinkäytösilmoitusten käsittelemiseksi. Käyttöönotto sisältää myös viestintäpohjan, jolla kanavan käyttöönotosta & ilmoitusten tekemisestä voidaan viestiä tehokkaasti henkilökunnalle ja muille halutuille sidosryhmille. Vuoden päätteeksi asiakasyritys saa kokonaisraportin tehdyistä ilmoituksista ja niitä koskevista toimenpiteistä esimerkiksi tilintarkastusta varten.

Palvelun käyttöönottoaikataulu on erittäin nopea.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin


Kuinka aloittaa yhteistyö kanssamme?

Ota yhteyttä Kirsiin tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.