Oulu mobile hero 23 Oulu hero banner 23 v1

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Oulussa

Etikkö nää kumppania? Haluakko nää maailmalle? Haluakko nää kasvaa? Älä ittekses murehi. Greenstep Oulu auttaa! Meiltä saat monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Greenstep oululaisten yritysten tukena

Taloushallintoa ja sen yli – siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Oulun toimistomme sijaitsee Rotuaarilla aivan Oulun sydämessä liike-elämän keskiössä. Tiimiä luotsaa Margit Heiniemi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Summer text media block

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Kasvumme myötä etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä! Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös perhemäisestä tavastamme toimia sekä kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta. Teemme tärkeää työtä asiakasyritystemme kanssa ja jokaisessa tiimissä työskentelee alan huippuosaajia. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Oulun toimistomme sijaitsee Rotuaarilla aivan Oulun sydämessä liike-elämän keskiössä. Viihtyisältä toimistoltamme löytyy tilaa niin hiljaiselle työskentelylle kuin ideoiden pallottelulle työkaverien ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi mukavat taukotuvat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tuulettaa aivoja työn lomassa ja jakaa viikonloppukuulumiset mukavien työkaverien kanssa. Lounaalle pääsee helposti toimiston alakertaan ja muutkin palvelut Oulun toria myöten löytyvät aivan nurkan takaa. Toimistolle hurauttaa hetkessä kätevästi julkisilla tai pyörällä, ja myös autoille on tarjolla kattavasti parkkitilaa.

Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme!