Kokonaiskuva liiketoiminnan johtamiseen - Proven kokemuksia BI Bookista

BI Book kokemuksia Prove craft 2

Proven Antti Niittyviita kertoo, että BI Bookin avulla liiketoiminnan johtamiseen on tullut aivan uudenlainen hallinnan tunne.


Proven Antti Niittyviita kertoo videolla yhteistyöstä Greenstepin kanssa ja kokemuksistaan BI Bookin käytöstä:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Prove on oululainen ohjelmistotestausalan yritys. "Sanon aina, että olemme ohjelmistoalan mielenterveystyöläisiä ihan siitä syystä, että kaikki ovat vain niin paljon onnellisempia käyttäjästä kehittäjään, silloin kun se softa toimii", kertoo Proven toimitusjohtaja Antti Niittyviita.

Prove on ollut Greenstepin tilitoimistopalvelujen asiakkaana noin puolitoista vuotta. Kun kirjanpitotyö oli saatu kuntoon, alettiin pohtimaan, miten kirjanpidosta tulevista numeroista saataisiin johdettua älykkyyttä ja johtopäätöksiä liiketoiminnan johtamiseen.

Asiaa lähdettiin tutkimaan Greenstepin kanssa, jolloin löytyi työkalu nimeltä BI Book. "Se antaa minulle työkalun nimenomaan erilaisten optiikoiden laittamiseen silmille, jotta voin tarkastella bisnestä ja tärkeitä numeroita eri näkökulmista. Samaan aikaan se antaa meidän liiketoiminnan johdolle mahtavan dashboard-näkymän kaikista kriittisimmistä asioista", Niittyviita kertoo.

"Käytännössä tästä työkalusta itselle on syntynyt ihan uudenlainen hallinnan tunne. Koen, että ne yrityksen kriittiset luvut: tuloslaskelmat, taseet, kassavirrat... ovat ehkä ensimmäistä kertaa 15 vuoden yrittäjäuran aikana oikein kunnolla hallinnassa ja minun hyppysissäni."

"Meidän kohdalla Greenstep on onnistunut täyttämään tarpeet niin, ettei meidän ole edes erikseen tarvinnut pyytää, vaan he jotenkin lukevat ajatukseni", Niittyviita summaa vielä.