Interim CFO mobile hero Interim CFO hero

Osa-aikainen tai interim CFO yrityksesi tueksi

Onko talousjohtaja jäämässä vapaalle? Tarvittavaan talouden kehitysprojektiin ei ole riittävästi resursseja? Mitä jos uuden controllerin rekrytointi venyy ja budjetointi pitää saada valmiiksi? Tarvitsetteko talousjohtajaa vain osa-aikaisesti? CFO-asiantuntijamme ovat apunanne nopeasti ja joustavasti!

Varaa tapaaminen

Rautaiset CFO-asiantuntijamme hyppäävät avuksenne aina tarvittaessa

Tilanteita, joissa interim-talousjohtajan tai ulkoistetun controllerin palkkaaminen on erinomainen ratkaisu, on monia. Interim Controller/CFO voi esimerkiksi tulla yrityksenne avuksi, kun talousjohtaja tai controller on tilapäisesti poissa. Organisaation tarpeisiin joustavasti räätälöitävä ratkaisu paitsi täyttää polttavimman resurssitarpeen, tuo myös mukanaan arvokasta kokemusta ja näkemystä sekä ison asiantuntijatiimin tuen.

Osa-aikainen Controller/CFO kannattaa valita avuksi silloin, kun tarvetta täysipäiväiselle talousjohdon ammattilaiselle ei vielä ole. Tällöin asiakasyritys saa osa-aikaisesti palvelukseensa ammattitaitoisen talousjohtajan tai controllerin. Näin yritys saa talousjohdon funktion toimimaan ilman pysyvää rekrytointia. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti kasvuyhtiöille, joilla ei ole vakiintunutta tarvetta täysiaikaiselle talousjohdon ammattilaiselle.

Kun tarvitsette tekijää konserniraportointiin, tai Group Controllerinne on jäämässä pidemmälle vapaalle, ovat Interim Group Financial Controllerimme apunanne.

Vai oletteko tilanteessa, jossa taloushallinnon kehitysprojektiinne ei riitä vapaita käsiä tai projekti ei etene toivotusti? Greenstepin kokeneet projektipäälliköt auttavat yritystänne viemään projektit maaliin sovitussa aikataulussa ja saamaan investoinnille parhaan mahdollisen tuoton.

Interim-palvelumme on aidosti joustava ratkaisu, sillä saat asiantuntijaresurssin käyttöön nopeasti ja juuri teille sopivaksi ajaksi. Ulkoisen laskennan interim-asiantuntija on tottunut hyppäämään mukaan käynnissä oleviin projekteihin ja vakiintuneisiinkin tiimeihin. Olennaista on, että asiantuntija tuo kuvioon oman asiantuntijuutensa ja hoitaa sovitun tehtävänkuvan saumattomasti toimeksiantajan arkeen sulahtaen. Toki kehitysotetta unohtamatta, onhan interim-asiantuntijoillamme mukanaan aiemmasta kokemuksestaan ja interim-toimeksiannoistaan kertynyt tietotaito.

Tutustu näihin