Franchising icon new
P5070119 new
Brand background blur
Franchising icon new

Kokonaisvaltainen kumppani ketjuyritysten tukena

Franchising-liiketoimintamallilla on omat erityispiirteensä, jotka vaativat optimoituja prosesseja, tarkkaa ja yhdenmukaista raportointia sekä ammattitaitoista liiketoiminnan ohjausta. Greenstep tarjoaa kattavia taloushallinto- ja HR-palveluita franchising-yrityksille ottaen huomioon sekä ketjun että yksittäisten yrittäjien tarpeet ja tavoitteet. Kokonaisratkaisumme ketjuyrityksille muodostuu muun muassa seuraavista asiantuntijapalveluista:

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme? Varaa tapaaminen kanssamme

Greenstep osana franchising-yritysten menestystä!

Greenstep auttaa franchising-yrityksiä liiketoiminnan ohjauksessa ja edistää niin ketjua kuin yksittäisiä yrittäjiä kohti asetettuja tavoitteita.

Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki, joten taloushallinnon yhdenmukaisuus on yksi tärkeimmistä menestystekijöistä franchising-ketjuille. Kun raportointiprosessit ovat yhdenmukaisia läpi koko organisaation, saadaan selkeämpi kuva koko ketjun liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tämä auttaa niin päätöksenteossa kuin resurssien käytössä, sekä mahdollisten ongelmakohtien tunnistamisessa. Greenstepin asiantuntijoiden avulla raportointi hoituu asiantuntevasti ja läpinäkyvästi, ja teemme raportoinnista entistä selkempää kaikille osapuolille käyttämällä dynaamisia Microsoft Power BI-pohjaisia ratkaisuja.

Raportoinnin tehokkuutta parantaa laadukas, välitilinpäätöstasoinen kirjanpito. Automatisoimalla ostolaskujen ja tiliotteiden tiliöinnit saadaan nopeutta ja tarkkuutta kirjauksiin. Kirjanpito kuuluu Greenstepin ydinpalveluihin, ja meidän asiakkaana voit olla varma, että koko ketjun kirjanpito hoituu tasalaatuisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Myös palkanlaskenta on Greenstepin ydinosaamista, jossa luotettavuus ja tarkkuus ovat avainasemassa. Kun liiketoiminnan perusasiat ovat ketjuyrityksessä kunnossa ja sujuvat vaivattomasti asiantuntevan tiimin sekä modernien järjestelmien avulla, jää yrittäjille enemmän aikaa olennaiseen.

Jatkuvien palveluiden lisäksi tarjoamme franchising-yrityksille myös projektiluonteista konsultointia. Ketjutasolla autamme esimerkiksi tunnuslukujen tulkitsemisessa tai yhteisten taloushallinnon käytäntöjen luomisessa, mikä helpottaa toiminnan kokonaiskuvan hahmottamista ja viemistä eteenpäin. Asiantuntijamme opastavat myös yksittäisiä yrittäjiä toiminnan kehittämisessä muun muassa pitämällä koulutuksia, joissa käydään läpi taloushallinnon yleisohjeistuksia, verokäytäntöjä sekä toimintamalleja eri tilanteissa.

Asiantuntijamme auttavat mielellään myös muissa franchising-yrityksen toimintaan liittyvissä haasteissa: HR-asioihin erikoistunut tiimimme on apuna tärkeissä henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä, kuten yhteisten HR-käytäntöjen luomisessa koko ketjulle, kulttuurin yhtenäistämisessä tai työlainsäädännön tulkinnassa. Jos eteen tulee verotukseen liittyviä kysymyksiä, auttavat osaavat veroasiantuntijamme niiden ratkaisemisessa. Muissa erikoistilanteissa, kuten esim. yrityskaupoissa tai sukupolven vaihdoissa tarjoamme Greenstepillä myös kattavat CFO-asiantuntijapalvelut.

    Katso video ja valaistu

    Asiantuntijamme kertovat, kuinka voimme olla juuri teidän organisaation tukena