Franchising mobile hero Franchising hero v2

Franchising-yritysten kokonaisvaltainen kumppani

Greenstep auttaa franchising-yrityksiä liiketoiminnan ohjauksessa ja edistää niin ketjua kuin yksittäisiäkin yrittäjiä kohti asetettuja tavoitteita.

Ota meihin yhteyttä

Greenstep osana franchising-yritysten menestystä

Franchising-liiketoimintamallilla on omat erityispiirteensä, jotka vaativat optimoituja prosesseja, tarkkaa ja yhdenmukaista raportointia sekä ammattitaitoista liiketoiminnan ohjausta.

Greenstep tarjoaa kattavia taloushallinto- ja HR-palveluita franchising-yrityksille ottaen huomioon sekä ketjun että yksittäisten yrittäjien tarpeet ja tavoitteet.

Greenstep 2021 19 web

Franchising-yrityksen rattaat pyörivät sujuvasti asiantuntevan kumppanin avulla.

Olemme kumppani, joka skaalautuu kasvunne mukana. Autamme franchising-yrityksiä liiketoiminnan ohjauksessa ja edistämme niin ketjua kuin yksittäisiäkin yrittäjiä kohti asetettuja tavoitteita.

Franchising icon

Raportointi

Kun raportointiprosessit ovat yhdenmukaisia läpi koko organisaation, saadaan selkeä kuva koko ketjun liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tämä auttaa niin päätöksenteossa kuin resurssien käytössä, sekä mahdollisten ongelmakohtien tunnistamisessa. Asiantuntijoidemme avulla raportointi hoituu mutkattomasti ja selkeästi.

Franchising icon

Kirjanpito

Raportoinnin tehokkuutta parantaa laadukas, välitilinpäätöstasoinen kirjanpito. Automatisoimalla ostolaskujen ja tiliotteiden tiliöinnit saadaan nopeutta ja tarkkuutta kirjauksiin. Kirjanpito kuuluu Greenstepin ydinpalveluihin, ja meidän asiakkaana voit olla varma, että koko ketjun kirjanpito hoituu tasalaatuisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Franchising icon

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on yksi Greenstepin ydinosaamisista, jossa luotettavuus ja tarkkuus ovat avainasemassa. Kun liiketoiminnan perusasiat ovat ketjuyrityksessä kunnossa ja sujuvat vaivattomasti asiantuntevan tiimin sekä modernien järjestelmien avulla, jää yrittäjille enemmän aikaa olennaiseen.

Franchising icon

CFO-palvelut

Kattavat CFO-asiantuntijapalvelumme ovat tukenanne yritystoiminnan erikoistilanteissa, kuten esim. yrityskaupoissa tai sukupolven vaihdoissa.

Franchising icon

HR-palvelut

HR-asioihin erikoistunut tiimimme on apuna tärkeissä henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä, kuten yhteisten HR-käytäntöjen luomisessa koko ketjulle, kulttuurin yhtenäistämisessä tai työlainsäädännön tulkinnassa.

Franchising icon

Laki- ja veropalvelut

Kokeneet juristimme ja veroasiantuntijamme löytävät yrityksellenne sopivan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jopa silloin, kun käsissänne on ongelma, jota ette itse ole vielä täysin tunnistaneet.

Kolme tärppiä franchising-yrityksille

  1. Tehokas raportointi on avainasemassa. Ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki, joten taloushallinnon yhdenmukaisuus on yksi tärkeimmistä menestystekijöistä franchising-ketjuille. Kun raportointiprosessit ovat yhdenmukaisia läpi koko organisaation, saadaan selkeämpi kuva koko ketjun liiketoiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta. Tämä auttaa niin päätöksenteossa kuin resurssien käytössä, sekä mahdollisten ongelmakohtien tunnistamisessa. Greenstepin asiantuntijoiden avulla raportointi hoituu asiantuntevasti ja läpinäkyvästi, ja teemme raportoinnista entistä selkempää kaikille osapuolille käyttämällä dynaamisia Microsoft Power BI-pohjaisia ratkaisuja.
  2. Laadukkaalla kirjanpidolla ja automatisoinnilla saadaan tarkkuutta raportointiin. Raportoinnin tehokkuutta parantaa laadukas, välitilinpäätöstasoinen kirjanpito. Automatisoimalla ostolaskujen ja tiliotteiden tiliöinnit saadaan nopeutta ja tarkkuutta kirjauksiin. Kirjanpito kuuluu Greenstepin ydinpalveluihin, ja meidän asiakkaana voit olla varma, että koko ketjun kirjanpito hoituu tasalaatuisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti. Myös palkanlaskenta on Greenstepin ydinosaamista, jossa luotettavuus ja tarkkuus ovat avainasemassa. Kun liiketoiminnan perusasiat ovat ketjuyrityksessä kunnossa ja sujuvat vaivattomasti asiantuntevan tiimin sekä modernien järjestelmien avulla, jää yrittäjille enemmän aikaa olennaiseen.
  3. Projektiluontoista konsultointia prosessien tehostamiseksi ja osaamisen kehittämiseksi. Jatkuvien palveluiden lisäksi tarjoamme franchising-yrityksille myös projektiluonteista konsultointia. Ketjutasolla autamme esimerkiksi tunnuslukujen tulkitsemisessa tai yhteisten taloushallinnon käytäntöjen luomisessa, mikä helpottaa toiminnan kokonaiskuvan hahmottamista ja viemistä eteenpäin. Asiantuntijamme opastavat myös yksittäisiä yrittäjiä toiminnan kehittämisessä muun muassa pitämällä koulutuksia, joissa käydään läpi taloushallinnon yleisohjeistuksia, verokäytäntöjä sekä toimintamalleja eri tilanteissa.