Palkanlaskenta

Tarjoamme laadukkaita palkanlaskennan palveluita joustavalla aikataululla

Meillä Greenstepillä on halu ilahduttaa asiakasta jatkuvasti laadukkailla taloushallinnon palveluilla, joista palkanlaskenta on yksi suosituimmista. Sähköisillä palkkahallinnon palveluillamme sekä Greenstepin osaavien ammattilaisten käsissä palkanlaskenta tehostuu huomattavasti.

Mitä tarjoamme palkkapalveluiden kumppanina?

  • Saat aidosti konsultoivaa palkkahallinnon palvelua samalla, kun tehostetut prosessit tuovat merkittäviä kustannussäästöjä.
  • Asiantuntevien palkkahallinnon ammattilaisten avulla palkkoihin liittyvät asiat hoituvat huolettomasti
  • Muodostamme tiimit asiakaskohtaisesti varmistaen, että asiakkaiden palkkahallinnon tarpeet täytetään yksilöllisesti
  • Räätälöimme palkkahallinnon palvelut ja huolehdimme henkilökohtaisesta palvelusta
  • Osaajia yrityksenne palkkahallintoa tukemaan löytyy Greenstepin kautta koko Suomen alueelta


Videolla Sari Täckman kertoo, mitä yrityksessä tulisi ottaa huomioon ennen ulkoistamispäätöstä:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitäGreenstep kokonaisvaltaisena palkkahallinnon kumppanina

Asiantuntijamme ottaa vastaan lähettämäsi palkanlaskennan palkkatiedot. Ammattitaitoisen palkanlaskijan vastuulla on laskea palkkasivukulut, laittaa palkat maksuun sekä varmistaa, että palkat on kirjattu oikeille kustannuspaikkoille. Tämän jälkeen työntekijät saavat palkkaerittelynsä mieltymyksiensä mukaan joko postitse tai verkkopankkiinsa.

Toistuvia tehtäviä, kuten peruspalkkojen laskemista automatisoidaan. Tästä huolimatta tarkistamme jokaisen palkan ja varmistamme, että kaikki on laskettu oikein. Tarjoamamme sähköinen palkkapalvelu on erittäin tietoturvallinen. Siitä huolehtii palkanlaskentaohjelman ja pankin välinen salattu yhteys. Tällä turvataan, ettei kukaan voi nähdä toisen henkilön palkkatietoja. Palkanlaskennan työkaluna käytämme luotettavaa Mepco HRM -ohjelmistoa.

Jutellaan lisää laadukkaasta palkkahallinnosta yrityksellesi!

Varaa aika tästä