Kuopio 1

Taloushallinnon osaamista huipulta

Greenstep on kasvanut Kuopiossa mukavasti ja tarjoamme laajan kattauksen Greenstepin palveluja paikallisesti. Sen lisäksi meillä on käytössämme koko Greenstepin osaaminen kaikista palveluistamme Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

Meidän kautta saat kaikki Greenstepin palvelut käyttöösi - tutustu palveluihimme! Lue lisää

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Tahtotilamme on mahdollistaa asiakkaidemme kasvu laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla taloushallintopalveluilla hyödyntäen nykyaikaisia ja tehokkaita työvälineitä. Greenstepin toimisto KPY Novapoliksen tiloissa Viestikadulla tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Asiantuntijatiimin tukena toimii myös Greenstepin satojen ammattilaisten monipuolinen kokemus ja näkymä alan kehityksen kärkeen. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisten tarpeiden täyttämisen. Haluamme onnistua yhdessä kanssanne.

Jätä yhteystietosi tai ota suora yhteys asiantuntijoihimme ja keskustellaan, kuinka Greenstepin palveluita hyödyntämällä pystymme yhdessä kehittämään yrityksesi toimintaa. Kuopion tiimimme asiantuntijat sekä yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Kuopio 2

Minkälaista meillä on työskennellä?

Kasvamme yrityksenä voimakkaasti, minkä johdosta etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Kasvu tarjoaa mahdollisuuksia: voimme kehittää toimintaa, investoida itseemme, tarjota hyvät ja turvalliset työsuhteet kaikille greentepiläisille sekä tietenkin loistavia kehittymismahdollisuuksia yrityksen sisällä. Haluamme aidosti löytää ja kehittää asiakkaalle parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut ja siksi arvostamme yhdessä tekemistä ja avointa työilmapiiriä. Tämä heijastuu myös meidän osaavassa organisaatiossa ja asiakasprojekteissa, joissa jokainen greenstepiläinen oppii aina uutta.

Tarjoamme myös uudelle taloushallinnon konsultillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista sekä kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Katso avoimet työpaikkamme täältä!

Kuinka hoidamme asiakkuuksiamme?

Tutustu tapaamme huolehtia asiakkaistamme

Aretta Rundgren
Aretta Rundgren

HR & Talent Acquisition Specialist

+358 45 7837 0117
Ari Timonen
Ari Timonen

Järjestelmä- ja käyttöönottoasiantuntija, Netsuite

+358 45 7835 8909
Miika Kuikka
Miika Kuikka

Content Marketing Specialist

+358 50 444 6913