HR-kehitysprojektit
Vastaa muuttuviin liiketoimintatarpeisiin, paranna työntekijöiden sitoutumista ja hyvinvointia sekä kehitä organisaatiosi kilpailukykyä erilaisten HR-hankkeiden kautta.
Vastaa muuttuviin liiketoimintatarpeisiin, paranna työntekijöiden sitoutumista ja hyvinvointia sekä kehitä organisaatiosi kilpailukykyä erilaisten HR-hankkeiden kautta.
Investoiminen ihmisiin on keskeistä organisaation menestyksen kannalta. Parantamalla HR-käytäntöjä ja investoimalla HR-kehitykseen voit saavuttaa parempaa tulosta ja varmistaa sekä työntekijöiden että organisaatiosi menestyksen, positiivisesta työympäristöstä puhumattakaan. Me Greenstepillä tartumme HR-tarpeisiisi myös projektinomaisesti, pieni tai suurempi kokonaisuus kerrallaan.
Tutustu esimerkkeihin HR-projekteista, joissa voimme sinua tukea. ↓
Mihin kaikkeen palkka-avoimuusdirektiivi vaikuttaa, ja miten se näyttäytyy omassa organisaatiossasi? Palkka-avoimuusdirektiivin vaikutuksiin kannattaa perehtyä hyvin, sillä sen vaikutukset ulottuvat useisiin yrityksiin.
Tarjoamme helpon palkka-avoimuuskartoituksen, jonka avulla saat selkeämmän kokonaiskuvan palkka-avoimuuden vaikutuksista oman yrityksesi toimintaan.
Työyhteisön kehittämissuunnitelma on lain vaatima suunnitelma siitä, miten yritys edistää ja kehittää henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista. Se on yhteistoimintalain nojalla välttämätön vähintään 20 henkilöä työllistäville yrityksille.
Tasa-arvolaki ja yhdenvertaisuuslaki velvoittavat vähintään 30 henkilöä työllistäviä organisaatioita laatimaan kirjallisen suunnitelman, jossa kuvataan, millä toimilla organisaatiossa ehkäistään syrjintää ja edistetään tasa-arvoa sekä yhdenvertaisuutta.
Johdon ja esihenkilötyön kehittäminen
Johtamisella ja esihenkilötyöskentelyllä on suora vaikutus henkilöstön innostumiseen, motivaatioon, suoriutumiseen ja hyvinvointiin. HR-konsulttimme voivat tukea johtoa esimerkiksi johtamismallin kehittämisessä ja sisäisessä viestinnässä sekä johtamiskulttuurin kehittämisessä.
Työntekijäkokemuksen kehittäminen
Työntekijäkokemuksen kehittäminen ja johtaminen kiteytyy kulttuuriin eli yrityksen arvoihin, toimintatapoihin, johtamiskäytäntöihin ja viestintään. Innostava työntekijäkokemus vaikuttaa positiivisesti yrityksen tulokseen sekä tuottavuuteen. Työntekijäkokemusta voi kehittää mm. henkilöstökyselyiden avulla.
Palkitseminen
Yrityskulttuuriin sopiva, selkeä ja tasapuolinen palkitsemisstrategia on yksi keskeisimmistä positiiviseen työntekijäkokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Läpinäkyvyyttä ja tasa-arvoa palkitsemisessa tukee myös EU:n palkka-avoimuusdirektiivi, jota tulee noudattaa viimeistään keväällä 2026.
Rekrytointi
Rekrytointi on monesti yrityksille yksi tärkeimmistä HR-prosesseista. Strategiaa tukeva rekrytointi vaatii suunnittelua ja oikeiden osaamistarpeiden tunnistamista. HR-konsulttimme auttavat tunnistamaan rekrytointiprosessinne kehityskohdat sekä suunnittelemaan ja kehittämään prosessin eri vaiheita tarpeidenne mukaan.
Tiimin osaamisen kehittäminen
Osaamisen kehittäminen linkittyy moneen yrityksen prosessiin. Sen tavoitteena on tunnistaa tiimien osaamisvahvuudet ja kehitystarpeet, rakentaa pohjaa systemaattiselle osaamisen kehittämiselle ja ottaa osaamisen kehittäminen osaksi yrityksen arkea.
Tavoitekeskustelut ja kehityskeskustelut
Tavoitekeskustelun tavoite on tunnistaa työntekijän motivaatio, vahvuudet ja kehityskohdat sekä luoda yhteistä näkemystä siitä mihin ollaan menossa ja miten sinne mennään. Prosessi luodaan ja juurrutetaan organisaatioon yhteistyössä johdon ja tiiminvetäjien kanssa.
Due Diligence -raportin yhteydessä luotu HR DD mahdollistaa kaupan onnistumisen myös henkilöstönäkökulmasta sekä helpottaa henkilöstön integroitumista uuteen ympäristöön.
HR DD laaditaan useimmiten taloudellisiin tietoihin pureutuvan Due Diligence –raportin yhteydessä. Selvityksissä saatuja tietoja käytetään yrityskauppa- ja sijoitusneuvotteluissa, sopimuksia laatiessa sekä hinnan määrittelyssä. HR DD tuleekin nähdä osana Due Diligence -kokonaisuutta yhdessä taloudellisen puolen sekä lakiasioiden kanssa.