Rahastot icon new
Rahastoyhtiöt
Brand background blur
Rahastot icon new

Monipuoliset ja laadukkaat palvelut sijoitusyhtiöille ja pääomarahastoille

Rahastojen taloushallinto on oma taiteenlajinsa, missä me olemme lyömättömiä. Rahastoasiakkaiden palveleminen on meille arkipäivää, ja hoidamme jo yli 50 pääomasijoitusrahaston back office-toimintoja. Olemme koonneet rahastoille mainetta niittäneen palvelukokonaisuuden, jonka avulla voitte keskittyä aidosti ydinliiketoimintaanne. Voit valita kokonaisuudesta myös vain sinua erityisesti kiinnostavia palveluita. Kokonaisratkaisu muodostuu seuraavista asiantuntijapalveluista:

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme? Varaa tapaaminen kanssamme

Greenstep rahastojen tukena

Pääoma- ja sijoitusrahastojen sekä sijoituspalveluyhtiöiden hallinnointi ja laskenta edellyttävät erityisosaamista, johon perinteiset tilitoimistot eivät pysty vastaamaan. Esimerkiksi erilaiset raportointitarpeet voivat olla hyvinkin laajoja ja yksityiskohtaisia. Greenstepillä on paljon kokemusta näistä raportoinneista, ja haluamme olla mukana yrityksenne kehityksessä ja kasvussa.

Oli kyseessä Venture Capital- tai Buy Out -rahasto, usein ensimmäinen ulkoistuksen aste toteutetaan back office -palveluiden muodossa. Nämä ydinliiketoiminnan ulkoiset velvoitteet on yksinkertaista ja tehokasta antaa asiantuntijatiimimme hoidettavaksi. Raportoinnin tehokkuutta parantaa laadukas kirjanpito. Kirjanpito on yksi Greenstepin tilitoimistopalveluiden avainosaamisista, ja asiakkaiden talousasioista vastaavat ammattitaitoiset ja kokeneet kirjanpitäjät.

Yrityskauppoihin liittyvät kysymykset ovat pöydällä rahastoyhtiöiden kasvun tiellä. Kun yrityksen liiketoiminta pohjautuu pitkälti uusien yrityksien hankkimiseen, ovat arvonmääritys-, due diligence- sekä Corporate Finance-palvelut tärkeä osa kokonaisuutta. Mikäli näitä elementtejä ei suunnitella ja työstetä huolellisesti luotettavan kumppanin kanssa, seuraukset voivat ulottua pitkälle tulevaisuuteen. Yrityskauppoihin erikoistunut tiimimme on apuna tärkeissä kysymyksissä.

BiBook, Power BI:n päälle luomamme innovatiivinen raportointijärjestelmä tarjoaa hienosäätöä arjen sujuvoittamiseen - BiBookin avulla aiemmin luodut raportointitoimenpiteet saadaan siirretty helposti jaettavaan ja visuaaliseen muotoon. Voitte unohtaa eri excel-versioiden kanssa kikkailun ottamalla käyttöön talousraportoinnin kärkituotteen. Rahastoyhtiöissä on tyypillisesti vain vähän työntekijöitä, minkä vuoksi he ovat kultaakin kalliimpia. HR-palvelumme auttavat yritystänne henkilöstön sitouttamiseen ja palkitsemiseen liittyvissä asioissa.

Katso video ja valaistu

Minna Riihimäki kertoo Greenstepin palveluista pääomarahastoille.

Greenstep asiakastarina: OpenOcean

OpenOcean halusi tarkentaa ja sujuvoittaa prosessejaan sekä vapauttaa omaa työaikaa muihin asioihin, tässä avuksi tuli Greenstep.

Autamme mielellämme rahastosi hallinnoinnin kanssa. Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä:

Minna Riihimäki, +358 40 532 2104
minna.riihimaki@greenstep.fi