Maarianhamina hero banner

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Maarianhaminassa

Palvelemme asiakkaitamme myös Ahvenanmaalla, Maarianhaminan ytimessä. Olemme tukenasi niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissakin. Saat meiltä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota yhteyttä

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia ja kansainvälisiä start-up-, kasvu- sekä pörssiyhtiöitä laajasti eri toimialoilta.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

Maarianhaminan tiimiä luotsaa Sara Winberg. Ahvenanmaan moderni ja viihtyisä toimistomme löytyy Maarianhaminan ydinkeskustasta.

Asiakkaidemme kokemuksia

GS Summer

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Kasvumme myötä etsimme joukkoon jatkuvasti uusia tekijöitä! Tavoitteenamme on mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja sekä kehittymismahdollisuuksia – myös kokeneimmille konkareille. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, sekä sparrailemaan yhdessä yli 700 hengen asiantuntijatiimimme kanssa.

Meillä työskennellään paljon tiimeissä, autetaan kollegoita ja puhalletaan yhteen hiileen. Työyhteisössämme korostuu asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen. Avoimen keskustelun ja ikimuistoisten tapahtumien ja juhlien avulla pidämme huolta yhteisöllisyydestämme. Kurkkaa täältä, mitä mietteitä asiantuntijoillamme on Greenstepillä työskentelystä!

Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme! 💚