Greenstep Maarianhamina auttaa!

Maarianhamina GS
Ida koneella small

Taloushallinnon osaamista huipulta

Greenstep on uusi ja luotettava taloushallinnon kumppani Maarianhaminassa. Tutustu meihin ja ota yhteyttä!

Ydinosaamisalueet Maarianhaminassa

Meidän kautta saat kaikki Greenstepin palvelut käyttöösi - tutustu palveluihimme! Lue lisää

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Tahtotilamme on mahdollistaa asiakkaidemme kasvu laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla taloushallintopalveluilla hyödyntäen nykyaikaisia ja tehokkaita työvälineitä. Teemme työtä yhteisten arvojemme mukaisesti, jossa asiakas on aina keskiössä.

Greenstepin toimisto Maarianhaminassa tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, veroneuvontaa, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen sekä skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja. Yksikön vetäjän Sara Winbergin asiantuntijatiimiin kuuluu myös Greenstepin yli 500 muuta ammattilaista, joilla on monipuolinen kokemus ja käsitys alan kehityksen kärjestä niin Suomessa kuin Ruotsissa. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisten tarpeiden täyttämisen. Haluamme onnistua yhdessä kanssanne!Pidimme 13.5.2022 yhdessä Ålandsbankenin kanssa Maarianhaminassa aamiaistapahtuman, jossa kuultiin useita ajankohtaisia vastuullisuusaiheisia puheenvuoroja. Katso tallenne tästä (alta näet puhujat ja puheenvuorot tarkemmin, ja voit myös katsoa suoraan haluamasi puheenvuoron):

Tule mukaan matkallemme kohti kasvua!

Kasvamme yrityksenä voimakkaasti ja etsimme nyt uusia tekijöitä uuteen tiimiimme Maarianhaminaan! Kasvu tarjoaa mahdollisuuksia: voimme kehittää toimintaa, investoida itseemme, tarjota hyvät ja turvalliset työsuhteet kaikille greenstepiläisille sekä tietenkin loistavia kehittymismahdollisuuksia yrityksen sisällä. Haluamme aidosti löytää ja kehittää asiakkaalle parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut ja siksi arvostamme yhdessä tekemistä ja avointa työilmapiiriä. Tämä heijastuu myös meidän osaavassa organisaatiossa ja asiakasprojekteissa, joissa jokainen greenstepiläinen oppii aina uutta.

Tarjoamme myös uudelle taloushallinnon konsultillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista sekä kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Katso avoimet työpaikkamme täältä!