Turku hero banner 23

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Turussa

Ei kaikki tartte itte tehrä! Greenstep auttaa Turus. Meiltä saat kattavat talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Tukea Varsinais-Suomessa toimiville yhtiöille

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä. Turun toimistomme sijaitsee keskellä kehittyvää Kupittaan aluetta aivan Kupittaan juna-aseman vieressä.

Yksikon vetäjänä toimii Riina Vähäpassi, joka on työskennellyt KHT-tilintarkastajana yli 15 vuotta. Ota rohkeasti yhteyttä!


Asiakkaidemme kokemuksia

Turku tiimi edit4

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Kasvumme myötä etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä! Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös perhemäisestä tavastamme toimia sekä kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta.

Turun toimistomme sijaitsee keskellä kehittyvää Kupittaan aluetta aivan juna-aseman vieressä. Viihtyisällä toimistollamme on avarat tilat, sekä tilava ja viihtyisä parveke, johon voi mennä tekemään töitä tai vaikkapa lounastamaan.

Olisitko sinä uusi kollegamme? Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme!