Navix kasvaa ja kansainvälistyy Greenstepin asiantuntijoiden tuella

Laaja-alainen kumppanuus Greenstepin kanssa on tehnyt kansainvälisen yrityksen arjesta sujuvampaa, kun huomattava määrä resursseja on vapautettu ydinliiketoiminnan kehittämiseen.

Katso video yhteistyöstämme:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Kotimainen Navix valmistaa laadukkaita osia veneisiin ja hyötyajoneuvoihin vuosikymmenien kokemuksella. Kansainvälisesti operoiva yritys vie tuotteita jo yli kymmeneen eri maahan Euroopassa, ja toiminta kasvaa lupaavasti. Liiketoimintansa kokonaisvaltaiseen kehittämiseen Navix on löytänyt tukea Greenstepin kokonaisratkaisuista.

“Me Navixilla valmistamme asiakkaille räätälöityjä tuotekokonaisuuksia veneteollisuuteen sekä erikoisajoneuvoihin. Tällä hetkellä työllistämme yhteensä 180 henkeä kahdessa eri maassa. Menestyksemme salaisuus on tuotteet, jotka ovat näyttäviä ja helposti käytettäviä sekä asennettavia. Valikoimaan kuuluvat erilaiset sähköjärjestelmät, kytkin- ja hallintapaneelit, johdinsarjat sekä erilaiset muovituotteet”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Peter Engblom.

Navixin toimitusjohtaja Peter Engblom

Peter Engblom, Navixin toimitusjohtaja

Kokonaisvaltaiset ratkaisut sopivat kansainvälisen yrityksen tarpeisiin

Greenstepin ja Navixin yhteistyö sai alkunsa vastuullisuustyön tiimoilta. Code of Conductin laatimisen lisäksi, se jalkautettiin Navixin henkilöstölle Greenstep Academyn työpajojen avulla. Peterin mukaan Greenstep teki vaikutuksen monipuolisilla ja laadukkailla palveluilla, minkä ansiosta yhteistyötä laajennettiin nopeasti myös kirjanpitoon, palkkahallintoon sekä HR-palveluihin.

“Haluamme luoda asiakkaille kokonaisvaltaisia palveluita ja Greenstep jakaa nämä samat arvot kanssamme. Yhteistyömme alkaessa kävi nopeasti ilmi, miten monipuolisia palveluita Greenstepillä on tarjottavana. Koimme sen valtavan hienoksi mahdollisuudeksi, että kaikki palvelut saadaan saman katon alle. Tämän takia päätimme syventää yhteistyötä myös muihin palveluihin”, Peter kuvailee.

Ulkoistetut asiantuntijapalvelut vapauttavat aikaa ydinosaamiselle

Asiantuntijatehtäviä ulkoistamalla Navix on onnistunut vapauttamaan huomattavan määrän resursseja ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Kenties merkittävimmän muutoksen arkeen on tuonut ulkoinen HR-päällikkö, joka pitää päivittäin huolta henkilöstöprosessien sujuvuudesta.

“Aiemmin omaa aikaa on kulunut paljon sellaisten asioiden pyörittämiseen, jotka eivät ole meidän ydinliiketoimintaamme. Vastuita ulkoistamalla olemme pystyneet keskittymään paremmin oman liiketoimintamme ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Erityisesti Greenstepin tarjoamat HR-palvelut ovat osoittautuneet merkitykselliseksi meidän arjessamme. Työntekijät ovat ottaneet uudistuksen ilolla vastaan”, Peter kertoo.

Bezala modernisoi näppärästi työläät kulu- ja matkalaskuprosessit

Peterin mukaan Greenstepin asiantuntijoilla on laajaa osaamista, minkä ansiosta Navix on onnistunut uudistamaan monia käytännön asioita talous- ja henkilöstöhallinnossa. Palkanlaskennassa suureksi avuksi on osoittautunut Greenstepin Bezala-sovellus, joka käyttäjäystävällisyydellään vastaa hyvin liikkuvan henkilöstön tarpeisiin.

“Meillä on paljon erilaisia matkoihin liittyviä kuluja, kun henkilöstömme liikkuu maailmalla. Bezalan avulla kulu- ja matkalaskut saadaan kirjanpitoon nopeasti ja vaivattomasti. Se integroitui hyvin nykyisiin järjestelmiin ja palaute henkilöstöltä on ollut todella positiivista”, Peter kuvailee.

Greenstep palvelee Navixin liiketoimintaa Suomessa sekä Virossa

Peterin mukaan palvelujen keskittäminen samalle yhteistyökumppanille on osoittautunut ehdottoman kannattavaksi ratkaisuksi. Laaja-alainen kumppanuus Greenstepin kanssa on tehnyt kansainvälisen yrityksen arjesta sujuvampaa, sillä Greenstep palvelee nykyisin myös Navixin Virossa sijaitsevaa tuotantolaitosta.

“Tiiviin yhteistyön ansiosta Greenstepin asiantuntijat tuntevat meidät kokonaisvaltaisesti, joten uusissa projekteissa meidän ei tarvitse aina lähteä puhtaalta pöydältä liikkeelle. Kumppanuus Greenstepin kanssa on helpottanut arkeamme todella paljon, kun palkanlaskenta ja HR-palvelut ovat nyt saman katon alla. Voin suositella heitä lämpimästi myös muille, sillä Greenstep haluaa aidosti kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa. Tulevaisuudessa aiomme syventää yhteistyötä operatiivisten asioiden sekä uusien kehitysprojektien tiimoilta”, Peter lisää.