Mepco mobile hero Mepco HRM desktop hero

Mepco HRM -järjestelmä palkanlaskentaan ja henkilöstöjohtamiseen

Mepco on järjestelmä, joka mahdollistaa sujuvan palkanlaskennan ja operatiivisen HR:n hallinnan. Me Greenstepillä tarjoamme laadukkaita palkanlaskennan palveluita, joissa käytämme usein laadukasta Mepco-järjestelmää.

Ota yhteyttä

Käytämme laadukasta Mepco-järjestelmää

Me Greenstepillä käytämme useissa palkanlaskennan asiakkuuksissamme tehokasta Mepco-järjestelmää. Järjestelmä toimii niin tehokkaana palkanlaskennan työkaluna, kuin myös laajempana monipuolisena henkilöstöjohtamisen järjestelmänä.

Mepco on aina muovattavissa asiakkaan tarpeiden ja käytäntöjen mukaiseksi, joten se sopii monenlaisille asiakkaille. Parhaiten se sopii keskisuurille ja suurille organisaatioille.

Mepcon palkanlaskennan rinnalle voidaan ottaa käyttöön myös esimerkiksi Mepco HR, joka helpottaa työsuhteen elinkaaren hallintaa, ja Mepco Kirjaamo tuntikirjauksiin. Lisäksi Mepcoon on mahdollista tehdä erilaisia järjestelmäintegraatioita ja reaaliaikaisia tiedonsiirtoja vaivattomasti. Näin mahdolliset asiakkaan käyttämät ulkoiset järjestelmät pystytään joustavasti liittämään Mepcoon.

Toteutamme Mepco-järjestelmän laadulla ja huolella

Check icon 5

Vakaa ja virheetön pohja työn tekemiselle

Mepcon käyttöönotossa asiakkaalle nimetään oma projektitiimi, jossa työskentelee niin järjestelmäosaajia kuin palkka-asiantuntijoitakin. Tiimi toteuttaa yrityksesi Mepco-järjestelmän käyttöönoton laadulla, jotta palkanlaskennalle on mahdollisimman vakaa ja virheetön pohja.

Check icon 5

Huipputason Mepco-järjestelmäosaaminen

Mepco -pääkäyttäjätiimissämme on yli 20 vuotta kokemusta järjestelmien ja prosessien kehittämisestä erilaisissa asiakasympäristöissä. Tiimiltämme löytyy myös monipuolinen ja vahva osaaminen eri toimialoista sekä työehtosopimuksista.

Check icon 5

Oma nimetty Mepco-pääkäyttäjä

Palkkapalveluiden asiakkaamme, jolle Mepco otetaan käyttöön, saa nimetyn pääkäyttäjän. Tämä mahdollistaa asiakaskohtaisen järjestelmäympäristön kehittämisen asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Mepco HRM 1

Mepco palkanlaskennassa

Kun käytämme Mepcoa palkanlaskennan palveluissamme, on työn tekemiselle hyvä ja vakaa pohja. Mepcon palkanlaskennan ominaisuuksiin kuuluu:

  • Palkat & palkkiot
  • Loma- ja poissaolotietojen ylläpito
  • Raportointi
  • TES-ohjaukset
  • Vero API
Mepco HRM henkilostojohtamiseen

Mepco HRM henkilöstöjohtamisen työkaluna

Palkanlaskennan ominaisuuksien lisäksi Mepcoa on mahdollista käyttää laajempana henkilöstöjohtamisen työkaluna. Mepco HRM voidaan rakentaa suppeampana tai laajempana aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mepco HRM on loistava työkalu mm. työsuhteen elinkaaren hallintaan. Sillä on mahdollista myös toteuttaa HR-prosessien ja lomakkeiden laaja-alaisempaa käyttöä henkilöstöhallinnon kehittämisen prosesseissa. Järjestelmään voidaan toteuttaa esimerkiksi kehityskeskustelupohjia, varhaistuen välittämisen malli, sertifikaatteja, osaamisrekisteriä, sekä perehdytys- ja exit-prosesseja.

Mepco WEB

Mepco Web -portaali

Mepco Web on selainpohjainen ratkaisu, joka mahdollistaa Mepcon laajentamisen myös työntekijöidesi ja esihenkilöstön käyttöön. Työntekijäsi pääsevät seuraamaan omia työsuhdetietojaan, lomia, poissaoloja sekä palkkalaskelmiaan. He pystyvät tekemään järjestelmässä myös esimerkiksi loma- ja poissaolohakemukset.

Esihenkilöt pääsevät tarkastelemaan ja hallitsemaan työsuhdetietoja. Myös osaamisen kehittäminen sekä tavoite- ja kehityskeskustelumateriaalit löytyvät Web-portaalin kautta.

Mepco + BI Book -integraatio = vaikuttavaa henkilöstöanalytiikkaa

Halutessanne voitte ottaa käyttöön kehittämämme laadukkaan BI Book -analytiikka- ja raportointityökalun, johon saadaan integroitua organisaation kaikki järjestelmädata – myös Mepcosta. Integroimalla Mepcon BI Bookiin saatte käyttöönne vaikuttavaa henkilöstöanalytiikkaa, jonka avulla pystytte tekemään parempia päätöksiä ja toimimaan ennakoivasti.

BI Bookin avulla pystyt automatisoimaan tehokkaasti HR:n seuraamia tunnuslukuja kuten esimerkiksi henkilöstömäärän muutokset, vaihtuvuus, keskimääräinen työsuhteen kesto, keskimääräiset palkat/palkkakehitys ja monia eri sairauspoissaoloihin liittyviä tunnuslukuja. Saatte työkaluja tunnistaa henkilöstöön liittyviä trendejä ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä esimerkiksi rekrytointiin, työntekijöiden sitouttamiseen ja muihin liiketoiminnan asettamiin tavoitteisiin liittyen.

Täsmällinen ja moderni palkanlaskennan kumppani

Meidän vahvuutemme on rautainen palkanlaskennan osaaminen tekniseen järjestelmä-, automaatio- ja AI-osaamiseen yhdistettynä. Tällä yhdistelmällä saamme tehtyä asiakkaan palkkaprosesseista tehokkaita ja mahdollisimman virheettömiä.

Tutustu palkanlaskennan palveluihimme!

Miksi ulkoistaa palkkahallinto Greenstepille?

  1. Säästät aikaa ydinbisneksesi pyörittämiseen.
  2. Saat luotettavan kumppanin, joka hoitaa henkilöstösi palkat tarkasti, laadulla ja oikea-aikaisesti.
  3. Asiantuntevasta palkanlaskennan asiantuntijatiimistämme löytyy osaamista monien eri toimialojen työehtosopimuksista.
  4. Nimetyn palkkatiimin lisäksi teille nimetään asiakasvastaava, joka valvoo asiakassuhdetta kokonaisvaltaisesti ja vastaa palvelun kehittämisestä. Lisäksi ison asiantuntijatiimin ansiosta loma- ja sairaslomatuuraukset kuuluvat palveluun, eli palvelu ei ole yhden tekijän varassa.
  5. Saat aidosti konsultoivaa ja proaktiivista palvelua. Tavoitteenamme on kehittää palkkaprosessinne mahdollisimman virheettömiksi ja tehokkaiksi muun muassa automaation ja AI:n avulla.