Legal Services Greenstep mobile hero Legal Services Greenstep desktop hero

Kokonaisvaltaiset palvelumme pörssiyhtiöille

Kokonaisvaltaisena kumppanina pystymme palvelemaan erikokoisia pörssiyhtiöitä juuri kullekin yhtiölle sopivalla tavalla - aina räätälöidysti ja tarjoten juuri niin paljon joustavuutta kuin yrityksesi tarvii.

Ota yhteyttä

Greenstep pörssiyhtiöiden kokonaisvaltaisena kumppanina

Olemme pörssiyhtiöiden pitkäaikaisena kumppanina huomanneet, että lisäkäsiä tarvitaan usein etenkin lukujen ajantasaisuuden sekä projektien suunnitelmallisen etenemisen kanssa, kun esim. tulosjulkistusten päivämäärät on ilmoitettava julkisesti etukäteen.

Greenstepillä on osaamista ja kokemusta auttaa pörssiyhtiötäsi kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa.

Pörssiyhtiöiden kokemuksia Greenstepistä

Greenstep on kuunnellut toiveitamme ja auttanut löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiimme. Asiantuntijat ymmärsivät tarpeemme ja täyttivät ne teknisellä asiantuntemuksellaan. Olen työskennellyt Greenstepin konsulttien kanssa viikoittain ja tuntuu ihan siltä kuin he olisivat työkavereitani. Greenstepin konsultit ovat nopeita, joustavia ja luotettavia

Siili Solutions Oyj

Tärkein asia Greenstepin kanssa on luotettavuus sekä aikatauluihin että asiantuntijoiden osaamiseen. Greenstep on ollut hyvä ja luotettava kumppani matkallamme pörssiyhtiöksi, miksi suosittelen kumppanuutta Greenstepin kanssa

Optomed Oyj

Greenstepin palvelujen laatu on mielestäni erittäin hyvä, heillä on erittäin ammattitaitoiset resurssit ja erittäin joustavat palveluehdot. Tärkeintä heidän kanssaan työskentelyssä on se, että he ovat erittäin ammattitaitoisia ja että he mukautuvat asiakkaan tarpeisiin. Ja voimme luottaa siihen, että kaikki tehdään ajallaan.

Cramo Oyj

Porssiyhtiot icon 1

Interim controller tai CFO

Pörssiyhtiöissä ja muissa suuremmissa yhtiöissä tarpeet voivat liittyä laaja-alaisesti business control -funktion tehtäviin, konserniraportointiin ja tarvittaessa Greenstepin asiantuntijat ovat myös toimineet noteerattujen yhtiöiden talousjohtajaroolissa.

Porssiyhtiot icon 1

Prosessikehitys

Prosessikehitys tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia parantaa yrityksen kilpailukykyä kaikilla osa-alueilla. Prosessikehityksen hyödyt eivät ole vain taloudellisia aikaa ja rahaa säästäviä vaan myös laadullisia — henkilöstön hyvinvointi ja tehokkuus huomioivia, jolloin lopulta saavutetaan korkea asiakastyytyväisyys ja menestynyt yritys.

Porssiyhtiot icon 1

Finance Project Manager

Taloushallinnon järjestelmät pitäisi päivittää, mutta vapaita käsiä ei riitä tai projekti ei etene toivotusti? Greenstepin kokeneet projektipäälliköt auttavat yritystänne viemään projektit maaliin sovitussa aikataulussa ja saamaan investoinnille parhaan mahdollisen tuoton!

Porssiyhtiot icon 1

IFRS-neuvontapalvelut

Olemme tehneet vuosien kuluessa asiakkaillemme useita IFRS-konversioita. Lisäksi asiantuntijamme ovat olleet auttamassa listayhtiöasiakkaitamme mm. IFRS-tulkinnoissa ja liitetietojen tekemisessä. Autamme mielellämme yrityksiä myös listautumiseen liittyvissä tarpeissa.

Porssiyhtiot icon 1

NetSuite

Olemme toteuttaneet satoja NetSuiten käyttöönottoja menestyksekkäästi lukuisissa maissa eri toimialoilla toimiville yrityksille. Olemme tehostaneet NetSuite-alustaa toimialakohtaisesti. Meiltä saat käyttöösi myös kokeneen tiimin, joka huolehtii liiketoiminnan suunnittelusta ja taloushallinnosta NetSuiten avulla

Porssiyhtiot icon 1

Laadukas kirjanpito

Kirjanpidon palveluiden ydin on siinä, että aikataulut pitävät ja työ on korkealaatuista. Taloushallinnon asiantuntijamme tietävät tämän. Selkeytä taloushallinnon rutiinit Greenstepin laadukkailla kirjanpidon palveluilla.

Greenstep9147

Oli kyseessä pieni tai suuri pörssiyhtiö, me osaamme auttaa juuri kullekin yhtiölle sopivalla tavalla.

Olemme palvelleet onnistuneesti jo useampaa sataa kotimaista ja kansainvälistä pörssiyhtiötä.

Tukea pörssiyhtiöiden toimintaan

  1. Suurin riski suunnitelmien toteutumisessa piilee työntekijöiden äkillisissä irtisanoutumisissa, vanhempainvapaissa ja sairauslomissa. Näissä tapauksessa kokeneet asiantuntijamme rientävät hätiin varmistaen tiimien sujuvan ja laadukkaan toiminnan katkoitta. Tarjoamme väliaikaisia ja määräaikaisia Business Controllereita, talousjohtajia sekä projektipäälliköitä pörssiyhtiöiden talousjohdon tueksi. Tuemme asiakkaitamme myös pörssiyhtiöiltä vaaditussa IFRS-raportoinnissa sekä talousjohdon analytiikassa ja raportoinnissa.
  2. Etenkin pienemmille pörssiyhtiöille pystymme hoitamaan taloushallinnon perusfunktiot täysin ulkoistettuna palveluna siten, että pääkirjanpitäjä tiimeineen vastaa asiakkuudesta pörssiyhtiön talousjohtajalle. Usein ulkoistetuksi tulee koko ulkoinen laskenta, jonka sujuvuudesta huolehdimme kokeneiden ammattilaisten ja varamiesjärjestelyn avulla. Haluamme yhdessä selvittää yrityksenne tilanteen ja räätäilöidä palvelukokonaisuutemme juuri teille tarpeidenne mukaiseksi - tavoitteenamme on sujuvoittaa asiakasyritystemme arkea. Näin asiakkaanamme voit nukkua yösi rauhassa ilman jatkuvaa huolta kirjanpidon laadusta ja aikataulujen pitävyydestä.
  3. Olemme työstäneet useamman listatun yhtiön kanssa NetSuite-projekteja, joissa alkutilanteessa yrityksen toimintaan nähden yksinkertaiset ohjelmistot eivät ole mahdollistaneet globaalia toiminnanohjausta. NetSuiten avulla kansainvälisten tilikarttojen ja tytäryhtiöiden hallinta luonnistuu vaivatta, kun koko toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan yhtiön tarpeita.
  4. Suurten pörssiyritysten tulee raportoida keskeiset ei-taloudelliset tietonsa osana vuosikertomustaan. EU:n kestävän raportoinnin luokitusjärjestelmän eli EU-taksonomian tavoitteena on tunnistaa, tukeeko yrityksen toiminta EU:n ympäristötavoitteiden saavuttamista. Tämän lisäksi vuodesta 2024 alkaen kaikkien listattujen ja suurten yritysten tulee raportoida vastuullisuudestaan EU:n uuden vastuullisuusraportoinnin standardin (CSRD) mukaisesti. Vastuullisuusraportointi luo erinomaisen pohjan yrityksen vastuullisuustyölle ja sen vaikutuksien ymmärtämiselle. Kokenut vastuullisuustiimimme auttaa teitä mielellään raportoinnin kehittämisessä sekä taksonomiatulkinnassa.