Porssiyhtiot icon new
Listatut
Brand background blur
Porssiyhtiot icon new

Palvelumme listatuille yrityksille

Kokonaisvaltaisena kumppanina pystymme palvelemaan erikokoisia pörssiyhtiöitä juuri kullekin yhtiölle sopivalla tavalla.

Haluaisitko tietää lisää palveluistamme? Varaa tapaaminen kanssamme

Tukea pörssiyhtiöiden toimintaan

Olemme pörssiyhtiöiden kumppaneina huomanneet, että lisäkäsiä tarvitaan usein etenkin lukujen ajantasaisuuden sekä projektien suunnitelmallisen etenemisen kanssa, kun esim. tulosjulkistusten päivämäärät on ilmoitettava julkisesti etukäteen.

Suurin riski suunnitelmien toteutumisessa piilee työntekijöiden äkillisissä irtisanoutumisissa, vanhempainvapaissa ja sairauslomissa. Näissä tapauksessa kokeneet asiantuntijamme rientävät hätiin varmistaen tiimien sujuvan ja laadukkaan toiminnan katkoitta. Tarjoamme väliaikaisia ja määräaikaisia Business Controllereita, talousjohtajia sekä projektipäälliköitä pörssiyhtiöiden talousjohdon tueksi. Tuemme asiakkaitamme myös pörssiyhtiöiltä vaaditussa IFRS-raportoinnissa sekä talousjohdon analytiikassa ja raportoinnissa.

Etenkin pienemmille pörssiyhtiöille pystymme hoitamaan taloushallinnon perusfunktiot täysin ulkoistettuna palveluna siten, että pääkirjanpitäjä tiimeineen vastaa asiakkuudesta pörssiyhtiön talousjohtajalle. Usein ulkoistetuksi tulee koko ulkoinen laskenta, jonka sujuvuudesta huolehdimme kokeneiden ammattilaisten ja varamiesjärjestelyn avulla. Haluamme yhdessä selvittää yrityksenne tilanteen ja räätäilöidä palvelukokonaisuutemme juuri teille tarpeidenne mukaiseksi - tavoitteenamme on sujuvoittaa asiakasyritystemme arkea. Näin asiakkaanamme voit nukkua yösi rauhassa ilman jatkuvaa huolta kirjanpidon laadusta ja aikataulujen pitävyydestä.

Olemme työstäneet useamman listatun yhtiön kanssa NetSuite-projekteja, joissa alkutilanteessa yrityksen toimintaan nähden yksinkertaiset ohjelmistot eivät ole mahdollistaneet globaalia toiminnanohjausta. NetSuiten avulla kansainvälisten tilikarttojen ja tytäryhtiöiden hallinta luonnistuu vaivatta, kun koko toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu vastaamaan yhtiön tarpeita.

Onnistumme yhdessä!

Katso video ja valaistu

Asiantuntijamme kertovat palveluistamme listatuille yhtiöille