Hero banner jpg

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Jyväskylässä

Greenstep Jyväskylä on tukenasi niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa. Saat meiltä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Keski-Suomen laadukkainta talouden tukea

Taloushallintoa ja sen yli – siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

   Monipuolisuutemme vuoksi sovimme niin kasvuyhtiöiden, suurten yhtiöiden tai jo paikkansa markkinoilla vakiinnuttaneiden yritysten kumppaniksi. Voimakkaasti kasvavat asiakkaamme hyödyntävätkin palveluita skaalautuvasti sitä mukaan, kun niiden käyttö on ajankohtaista.

   Jyväskylän toimistomme sijaitsee lähellä keskustaa, viihtyisällä Lutakon alueella kauniin Jyväsjärven välittömässä läheisyydessä. Tiimiä luotsaa Katariina Vuorela ja toimintaa on edistämässä myös Area Growth -vastaava Kirsi Jalasaho. Ota rohkeasti yhteyttä!

   Asiakkaidemme kokemuksia

   Jyvaskyla text media block

   Olisitko sinä uusi kollegamme?

   Kasvumme myötä etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä! Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös perhemäisestä tavastamme toimia sekä kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

   Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta. Teemme tärkeää työtä asiakasyritystemme kanssa ja jokaisessa tiimissä työskentelee alan huippuosaajia. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

   Jyväskylän toimistomme sijaitsee lähellä keskustaa, viihtyisällä Lutakon alueella kauniin Jyväsjärven välittömässä läheisyydessä. Toimistomme keskeinen sijainti ja alueen muiden yritysten moninaisuus ruokkivat greenstepiläistenkin innovatiivisuutta. Toimistolle on helppo tulla niin autolla, pyörällä, bussilla kuin junallakin.

   Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme!