Greenstep Lappeenranta auttaa

Brand GS 3
Ryhmakuva 2 small

Taloushallinnon osaamista huipulta

Toimistomme Lappeenrannassa on avautunut kesällä 2022. Löydät meidät Assi Vapaudenaukio -toimistotalosta, osoitteesta Valtakatu 49-51, Lappeenranta.

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Tahtotilamme on mahdollistaa asiakkaidemme kasvu laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla taloushallintopalveluilla hyödyntäen nykyaikaisia ja tehokkaita työvälineitä. Greenstepin toimisto Lappeenrannassa tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Asiantuntijatiimin tukena toimii myös Greenstepin yli viidensadan ammattilaisen monipuolinen kokemus ja näkymä alan kehityksen kärkeen. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisten tarpeiden täyttämisen. Haluamme onnistua yhdessä kanssanne.

Jätä yhteystietosi tai ota suora yhteys asiantuntijoihimme ja keskustellaan, kuinka Greenstepin palveluita hyödyntämällä pystymme yhdessä kehittämään yrityksesi toimintaa.

Minkälaista meillä on olla asiakkaana?

Nimeämme jokaiselle asiakkaalle asiakasvastaavan, jonka tehtävänä on huolehtia asiakkaan palvelemisesta kokonaisvaltaisesti. Elämme asiakasyrityksen liiketoiminnassa mukana niin, että pystymme maalaamaan strategisia suuntaviivoja yhdessä tasaisin väliajoin.

Anu Lukander
Anu Lukander

Järjestelmä- ja käyttöönottoasiantuntija

+358 45 7836 2212
Heini Huttunen
Heini Huttunen

Junior Payroll Specialist

+358 45 7835 6505
Julia Wolkoff
Julia Wolkoff

Accounting Specialist

+3584578375470
Kaisa Suomalainen
Kaisa Suomalainen

Palkkahallinnon konsultti, Team lead

+358 400 667 001
Tiina Kalliokoski
Tiina Kalliokoski

Partner, Lappeenranta

+358 45 7835 4820