Hero banner jpg

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Espoossa

Greenstep Espoo on tukenasi niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa. Saat meiltä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota yhteyttä

Pääkaupunkiseudun monipuolisin asiantuntijatiimi

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä.

Espoon toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keilaniemessä, osoitteessa Keilaranta 5.

Asiakkaidemme kokemuksia

Text Media block

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Kasvumme myötä etsimme joukkoon jatkuvasti uusia tekijöitä! Tavoitteenamme on mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja sekä kehittymismahdollisuuksia – myös kokeneimmille konkareille. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, sekä sparrailemaan yhdessä yli 700 hengen asiantuntijatiimimme kanssa.

Meillä työskennellään paljon tiimeissä, autetaan kollegoita ja puhalletaan yhteen hiileen. Työyhteisössämme korostuu asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen. Avoimen keskustelun ja ikimuistoisten tapahtumien ja juhlien avulla pidämme huolta yhteisöllisyydestämme. Kurkkaa täältä, mitä mietteitä asiantuntijoillamme on Greenstepillä työskentelystä!

Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme! 💚

Yhteyshenkilömme Espoossa

Etkö löytänyt etsimääsi asiantuntijaa?
Kokeile henkilöhakua