Pori Hero banner 23

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Porissa

Greenstep Pori on tukenasi niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa. Saat meiltä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä. Vuonna 2022 avasimme toimiston Poriin tarjotaksemme Satakunnan alueen yrityksille tukea heidän kasvun ja kansainvälistymisen poluillaan myös paikallisesti.

Porin toimistomme sijaitsee Porin Puuvillassa osoitteessa Pohjoisranta 11d. Toimistoa luotsaa Riina Vähäpassi, ja toimintaa edistää Customer & Area Growth -vastaava Maarit Majasaari. Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia

Text Media block

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Kasvumme myötä etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä! Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös perhemäisestä tavastamme toimia sekä kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta. Teemme tärkeää työtä asiakasyritystemme kanssa ja jokaisessa tiimissä työskentelee alan huippuosaajia. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greenstep rantautui Poriin syksyllä 2022, jonka jälkeen tiimi on kasvanut pikkuhiljaa. Ihastuttavista toimistopuitteista Porin Puuvillassa löytyy tilaa niin ergonomiselle työskentelylle, kuin myös yhteisille palavereille ja kahvihetkille. Tauoilla voi lähteä happihyppelylle ihastelemaan vaikkapa vieressä virtaavaa tunnelmallista Kokemäenjokea. Toimiston läheisyydestä löytyy myös lukuisia lounaspaikkoja, ja keskustan kävelykadulle pääsee alle kymmenessä minuutissa. Ehdottomasti paras asia ovat kuitenkin ihanat kollegat, jotka haluavat saada toisensa aidosti loistamaan.

Tule mukaan Porin lämminhenkiseen tiimimme!