Vaasa hero banner 23

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Vaasassa

Greenstep Vaasa on tukenasi niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa. Saat meiltä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut.

Ota meihin yhteyttä!

Kokonaisvaltainen kumppani yritystoiminnan tueksi

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Vuonna 2015 avasimme toimiston Vaasaan tarjotaksemme alueen yrityksille tukea heidän kasvun ja kansainvälistymisen poluillaan myös paikallisesti. Vaasan tehotiimiämme luotsaa Anne Kulla. Ota rohkeasti yhteyttä!


Asiakkaidemme kokemuksia

GS Summer

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Kasvumme myötä etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä! Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös perhemäisestä tavastamme toimia sekä kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta. Teemme tärkeää työtä asiakasyritystemme kanssa ja jokaisessa tiimissä työskentelee alan huippuosaajia. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Lämminhenkisessä Vaasan tiimissämme valitsee erinomainen tekemisen meininki. Tilava ja valoisa toimistomme sijaitsee uusissa tiloissa Koulukadulla keskeisellä paikalla. Toimistollamme on mahtavat tilat niin työskentelyyn omilla työpisteillä, yhteisissä neukkareissa kuin myös vapaampiin hetkiin ja eväiden syömiseen tilavassa keittiössä. Voit tehdä töitä joko toimistolla tai työskennellä kotoa käsin.