Tilitoimisto-Tampere hero banner 23

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Tampereella

Greenstep Tampereen tilitoimisto on tukenasi niin liiketoiminnan arkisessa pyörittämisessä kuin kasvun luonnissa. Saat meiltä talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ohjaamisen palvelut tamperelaisittain.

Ota meihin yhteyttä!

Pirkanmaan monipuolisin asiantuntijatiimi

Siinä missä tarvitset kokonaisvaltaista liiketoiminnan kumppania yrityksellesi, tässä sellainen! Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, vastuullisuuspalveluita, laki- ja veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Greenstep ei siis ole vain perinteinen tilitoimisto. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi. Pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen asiakkaan käytettäväksi.

Missionamme on ollut alkumetreiltä asti auttaa organisaatioita kasvamaan selkeyden avulla ja luoda vastuullisempaa yrityskenttää – yhdessä. Tampereella toimistomme sijaitsee aivan Nokia Arenan kupeessa Technopoliksen tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yksikon vetäjänä toimii Marjaana Mäkinen. Ota rohkeasti yhteyttä!


Laadukasta palvelua, tyytyväisiä asiakkaita

Tampereen tilitoimistolla

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Greenstepin Tampereen toimistolla on hauska ja lämmin työyhteisö. Aamuyhdeksältä ja iltapäivällä kaikki kokoontuvat taukotilaamme nauttimaan toistensa seurasta kuuman kupin äärelle. Töissä jaksaa pidempäänkin hyvällä fiiliksellä, sillä toimistoltamme löytyy monipuolisia välipaloja antamaan energiaa aivotyöhön. Toimiston sijainti on ihanteellinen: töistä on lyhyt kävelymatka niin junalle, bussille kuin yliopistollekin. Lounaalle lähdetään esimerkiksi Moro Sky Bariin nauttimaan kauniista maisemista lohikeiton äärellä. Työskentelytilat ovat modernit: ergonomia on otettu huomioon sähköpoydillä ja erilaisilla hiiri- ja tuolivaihtoehdoilla. Löytyy toimistolta muutama kahvakuulakin, mikäli hartiat tarvitsevat jumppaa kesken päivän. Unohtamatta tietenkään kävelymattoa, jonka kanssa työnteon ohessa voi tehdä samalla pienen kävelylenkin.

Hyvinvointi lähtee kuitenkin ennen kaikkea vaihtelevista ja sopivasti haastavista työtehtävistä. Jokaisen työntekijän henkilökohtainen kehitys ja uralla eteneminen on tärkeää Greenstepille. Greenstep Academy takaa jokaiselle laadukasta koulutusta haluamassaan laajuudessa. Myös kahdenkeskiset lyhyet palaverit ja pidemmät kehityskeskustelut varmistavat sen, että työntekijä voi asettaa itselleen uratavoitteita ja kehittää osaamistaan niitä vastaaviksi.

Olisitko sinä uusi kollegamme? Tule mukaan lämminhenkiseen tiimiimme!