Palvelupaketit

Tarjoamme laadukkaita kiinteähintaisia palvelupaketteja, joissa saat apua erilaisiin laki- ja veroasioihin matalalla kynnyksellä.

Laki- ja verotyöpaja startup-yrityksille

2500 € + alv

Juristimme käyvät läpi yrityksesi tärkeät dokumentit ja asiakirjat, ja tarkistavat että ne ovat asianmukaisia. Veroasiantuntijamme puolestaan kartoittavat mahdollisia veroriskejä ja verosuunnittelumahdollisuuksia. Tarkastuksen jälkeen saat selkeät suositukset ja ohjeet jatkotoimenpiteistä.

Veroasioiden nykytilakartoitus pk-yrityksille

1750 € + alv

Kattava veroasioiden nykytilakartoitus – yhdessä paketissa. Kokenut veroasiantuntijamme kartoittaa yrityksesi mahdollisia veroriskejä sekä verosuunnittelumahdollisuuksia, joilla voidaan optimoida verotusta.

Arvonlisäverokartoitus pk-yrityksille

1750 € + alv

Pk-yritysten arvonlisäverokartoituksessa asiantuntijamme kartoittaa yrityksesi arvolisäverotukseen liittyvät riskit ja palautusmahdollisuudet. Vältyt ikäviltä yllätyksiltä mahdollisessa oikeassa verotarkastuksessa sekä turhalta rahanmenolta.

CFO:n laki- ja veroneuvonta

2000 € + alv

CFO – kaipaatko asiantuntija-apua yritysjuridiikkaan ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä? Sinun ei tarvitse käyttää loputtomasti aikaa pulmien ratkomiseen yksin. Palvelupaketissamme saat vuoden ajalle kymmenen yhden tunnin mittaista Teams-palaveria, jossa pääset matalalla kynnyksellä ratkomaan vero- ja lakikysymyksiä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa.


Katso myös: