CFO:n laki- ja veroneuvonta

CFO – kaipaatko asiantuntija-apua yritysjuridiikkaan ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä? Sinun ei tarvitse käyttää loputtomasti aikaa pulmien ratkomiseen yksin. Asiantuntijamme auttavat sinua eteenpäin.

Palvelupaketissamme saat vuoden ajalle kymmenen tunnin mittaista Teams-palaveria, jossa voit matalalla kynnyksellä ratkoa vero- ja lakikysymyksiä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa.

Yhtiöoikeudellisia kysymyksiä ja veropulmia tulee CFO:n päivittäisessä työssä vastaan jatkuvasti. Kokenutkin CFO voi monesti löytää itsensä tilanteesta, jossa asiantuntijan apua laki- ja veroasioiden pallotteluun olisi mukava saada.

Ovatko tuloverot nyt varmasti laskettu oikein verolaskelmalla? Onko konserniavustus nyt varmasti käytettävissä ja saako sillä käytettyä vahvistettuja tappioita? Mitä vaihtoehtoja on käytettävissä uuden liiketoiminnan yhtiöittämiseen? Lisäksi mieleen voi tulla esimerkiksi optimaaliseen osingonjakoon, osakeantien järjestämiseen, sekä optio-ohjelmiin liittyviä kysymyksiä.

CFO:n laki- ja veroapu -pakettimme onkin räätälöity helpottamaan päivittäistä työtäsi. Palvelun avulla sinun ei tarvitse käyttää loputtomasti aikaa laki- ja veropulmien ratkomiseen, vaan asiantuntijamme auttavat sinua eteenpäin. Juridiikan osalta palvelumme sopii erityisesti erilaisten yhtiö- ja sopimusoikeudellisten kysymysten ratkomiseen.

Neuvontaa matalalla kynnyksellä Teamsin välityksellä

Palvelupakettiin kuuluu kymmenen 60 minuutin mittaista teams-palaveria, joissa pääset keskustelemaan matalalla kynnyksellä esiin tulleista yhtiöoikeudellisista- ja verokysymyksistä kokeneiden juristiemme tai veroasiantuntijoidemme kanssa, sekä kuulet myös ajankohtaisista asioista ja lakimuutoksista.

Palaverit ovat sovittavissa joustavasti 12 kuukauden ajanjaksolle asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pakettihinta: 2000 € + alv


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijaamme Riikka Vesteriseen, niin kuulet lisää palvelustamme!