Yritysten kasvun tukena nyt myös Lapissa - Rovaniemen toimistonvetäjän tervehdys

Riikka kaikkonen greenstep 27

Lappi tarjoaa yrittäjille uniikin liiketoimintaympäristön, jossa kukoistaa monia mielenkiintoisia yrityksiä. Greenstepille on kunnia päästä tukemaan näiden yritysten kasvua nyt myös paikallisesti verotuksen moniottelija Riikka Kaikkosen luotsaaman Rovaniemen tiimimme avulla.

Lappi on toimialueena Greenstepille jo ennestään tuttu, sillä Oulun yksikkömme on aiemmin auttanut lappilaisia yrityksiä heidän kasvumatkoillaan. Rovaniemelle perustettavan toimistomme ansiosta pääsemme kuitenkin tukemaan paikallisia asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin ja tarjoamaan mielekkäitä urapolkuja huipputekijöille.

“Olen todella innoissani, että käynnistämme Rovaniemellä liiketoiminnan ja pääsemme tarjoamaan kumppanuuttamme pohjoisen yrityksille. Avaamme Rovaniemelle täyden palvelun Greenstepin toimiston eli meiltä löytyy osaamista yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin ja tarpeisiin. Kansainvälisen verkostomme avulla pystymme palvelemaan laaja-alaisesti myös kansainvälisesti toimivia tai kansainvälistymistä suunnittelevia yrityksiä”, kertoo Rovaniemen toimistomme vetäjä Riikka Kaikkonen.

Tavoitteena muodostaa yksi Pohjois-Suomen suurimmista talouhallinnon organisaatioista

Rovaniemen tiimimme tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä Oulun toimistomme kanssa, josta löytyy yli 60 lämminhenkistä kollegaa. Luonnollisesti sparrailemaan pääsee myös 700 muun greenstepiläisen kanssa. Tavoitteenamme on kasvattaa Rovaniemen tiimiämme vielä 8-10 eri alan asiantuntijalla vuoden 2023 aikana. Tällöin Oulun ja Rovaniemen yksikkömme muodostavat yhdessä jo yhden Pohjois-Suomen suurimmista taloushallinnon asiantuntijaorganisaatioista.

Asiakkaiden ja osaajien kasvun tukena

Rovaniemen toimistoamme vetämään valittu Riikka Kaikkonen on pitkän kokemuksen omaava veroasiantuntija. Hän on kartuttanut laajan kokemuksensa mm. KPMG:llä ja Verohallinnolla. Toimiston vetovastuun lisäksi Riikka tulee työskentelemään Greenstepille tyypilliseen tapaan myös asiakasprojekteissa.

“Greenstepillä avustan asiakkaitamme laaja-alaisesti yritys- ja henkilöverotukseen liittyvissä kysymyksissä. Erityisosaamiseeni kuuluu erilaisten rakennejärjestelyiden suunnittelu ja läpivienti, sukupolvenvaihdosten suunnittelussa ja toteutuksessa avustaminen, sekä omistajayrittäjien ja henkilöstön palkitsemiseen ja omistukselliseen sitouttamiseen liittyvät kysymykset. Lisäksi autan kansainvälisesti toimivien tai kansainvälistymistä suunnittelevien yhtiöiden verotukseen liittyvissä kysymyksissä”, Riikka kertoo.

Riikka Kaikkonen Rovaniemen toimistovetäjä


Greenstepillä työskentelyssä häntä kiehtoo erityisesti yrityksen vauhdikas kasvutarina, jokapäiväistä tekemistä ohjaavat perheyhtiön arvot, uuden oppiminen ja asiantuntijana kehittyminen sekä mahdollisuus rakentaa omannäköistä urapolkua.

“Greenstepillä työskentelyltä odotan eniten mielenkiintoisia asiakasprojekteja, yhteistyötä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa sekä hyvää tekemisen meininkiä – laadukasta työnjälkeä unohtamatta. Yhdessä tulevan tiimin kanssa rakennamme Rovaniemen toimistolle paikallista kulttuuria, jonka keskiössä on Greenstepin arvot. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, kunnioitamme toisiamme ja teemme asioita yhdessä”, Riikka iloitsee.

Valokuvat: Lasse Lehto

Mukaan rakentamaan paikallista Greenstep-kulttuuria Rovaniemelle?

Haemme nyt Rovaniemen tiimimme eri alojen asiantuntijoita kehittymään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Kurkkaa avoimet työpaikkamme tai kysy lisää suoraan Riikka Kaikkoselta!

Riikan tavoitat numerosta: 040-742 6545

Tai osoitteesta: riikka.kaikkonen@greenstep.fi