Case HappyOrNot: Saumaton lead-to-cash -arvovirta

HappyOrNot: Quote-to-cash-prosessi

Greenstepin kanssa yhteistyössä HappyOrNot toteutti edistyneen, pitkälle automatisoidun ja saumattoman quote-to-cash-prosessin, jossa Salesforcen ja NetSuiten integraatio parantaa merkittävästi tehokkuutta. Laadimme oppaan, kuinka prosessi toteutettiin, ja kuinka vastaava ratkaisu voi auttaa myös sinun yritystäsi.

HappyOrNot on tamperelainen vuonna 2009 perustettu yritys, joka on noussut globaaliksi johtajaksi asiakastyytyväisyyden mittaamisen ja analysoinnin alalla. Yrityksen tarjoamat innovatiiviset palauteratkaisut mahdollistavat asiakaspalautteen keräämisen helposti niin fyysisten palautelaitteiden kuin digitaalisten kanavien kautta.

Kasvavana SaaS-yrityksenä HappyOrNotin toiminnan haasteet keskittyivät ennen kaikkea monimutkaisiin prosesseihin, jotka ylittävät organisaatioiden ja teknologioiden rajat. Erityisesti lead-to-cash-prosessissa tarvittiin tehokasta ratkaisua, joka yhdistäisi markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tilausten hallinta, myynnin raportointi, tilausten uusiminen sekä kansainvälisten verotuskäytäntöjen noudattaminen asettivat merkittäviä haasteita, jotka hidastivat yrityksen kasvua.

Greenstepin avulla HappyOrNot otti käyttöön edistyneen, pitkälle automatisoidun ja saumattoman quote-to-cash-prosessin, jossa Salesforcen ja NetSuiten integraatio parantaa merkittävästi tehokkuutta. Prosessit, kuten tarjousten luominen, tilausten käsittely ja laskutus, toimivat nyt automaattisesti, mikä vähentää manuaalisen työn määrää ja virheiden riskiä. Automatisoitu liikevaihdon tunnistaminen ja järjestelmien sujuva yhteistyö on luonut perustan skaalautuvalle ja joustavalle liiketoiminnalle.

Lead-to-Cash prosessi

Toimiva kokonaisuus ja joustavat jatkokehityksen mahdollisuudet

Tuloksena on hyvin toimiva, laajennettavissa oleva kokonaisuus, jossa kaikki keskeiset toiminnot – markkinointi, myynti ja taloushallinto – käyttävät omia, heidän tarkoituksiinsa parhaitan sopiva järjestelmiä. Kokonaisuus on kuitenkin integroitu eheäksi kokonaisuudeksi, joka toimii tehokkaana liiketoiminnan moottorina, ilman katkoskohtia. Tämä on parantanut HappyOrNotin tehokkuutta ja varmistaa, että uusia liiketoimintavaatimuksia voidaan toteuttaa joustavasti.

Lataa opas, ja tutustu tarkemmin, miten HappyOrNot ja Greenstep rakensivat tiukasti integroidun järjestelmäkokonaisuuden, joka mahdollistaa tehokkaan kasvun ja skaalautumisen – ja miten vastaava ratkaisu voi auttaa myös sinun yritystäsi.