Varmuutta ja selkeyttä ulkoistettujen HR-palveluiden avulla

Eteishengaus OK

Greenstepin HR-palveluista vastaava Kati Tuovinen kertoo artikkelissamme, miten HR-palvelumme voivat auttaa yrityksiä huolehtimaan tärkeimmästä voimavarastaan eli henkilöstöstä, sekä saavuttamaan operatiivisia ja strategisia tavoitteitaan.


Kati on toiminut HR-asiantuntijana, henkilöstöjohtajana ja esimiehenä erilaisissa vastuullisissa ja monipuolisissa henkilöstöjohtamisen ja -hallinnon tehtävissä. Hän innostuu henkilöistä, oppimisen kehittämisestä ja aikaansaamisesta. Haastattelussamme Kati kertoo Greenstepin tavasta toimia eri HR-palveluidemme asiakastilanteissa.

”Greenstepillä räätälöidään asiakkaalle HR-palvelu kattavasti ja joustavasti tarpeiden mukaan”, Kati kertoo. Greenstepillä on aina tapana tutustua ensin asiakkaaseen, joka tukee palvelun räätälöimistä juuri asiakkaan tarpeisiin. Greenstepin tavoitteena on tukea asiakkaitaan eri kasvun vaiheissa. ”HR-toiminnassa ei kyllä ole ”one size fits all” -ratkaisua”, Kati toteaa hymyillen.

Puolen päivän Starttityöpaja on loistava tapa saada pk-yritykselle nopeasti ja kattavasti kokonaiskuva HR-tekemisestä ja henkilöstöjohtamisesta yrityksessä nyt sekä tavoitetilasta tulevaisuuden osalta. Siinä käydään läpi, miten asiakas on hoitanut HR-toimintaansa tähän mennessä ja mitä HR-tekemiseltä ja HR-palvelultamme toivotaan. Työpajan lopputuloksena asiakas saa priorisoidun kehityssuunnitelman HR-tekemiselle ja henkilöstöjohtamiselle.

”Kasvu on jatkuvaa kehittymistä”, Kati kuvailee. On tärkeä muistaa, että kyse ei ole ainoastaan osaamisen kehittämisestä, vaan jokapäiväisen oppimisen kehittämisestä. Jotta yhteiset toimintatavat tulevat osaksi tekemistä, tulee jokaisen oppia yhteiset tavat, sekä oppia myös luopumaan vanhoista tavoista.


”Meillä Greenstepillä HR-asiantuntija auttaa mielellään myös oppimistarpeiden havaitsemisessa, kun yrityksessä pohditaan, mihin suuntaan he haluavat kehittyä seuraavaksi”, Kati kertoo innoissaan.
Greenstepin asiantuntijan tehtävänä on tuoda varmuutta ja selkeyttä asiakkaalle. Useimmiten HR-konsulteillamme on 1-2 osa-aikaista HR-asiakkuutta, joissa konsultti toimii HR-päällikkönä tai henkilöstöjohtajana riippuen asiakkaan tarpeista.

Asiakkuuksien lisäksi Greenstepin HR-asiantuntijat ovat menossa mukana eri projekteissa, joissa jokaisen konsultin työ on eri näköistä päivästä toiseen. Monipuoliset asiakastyöt ja projektit kasvattavat jatkuvasti myös asiantuntijoidemme osaamista ja tuovat tuoreita näkökulmia työhön.

Suosituimmat HR-palvelumme ovat HR-starttityöpaja, Osa-aikainen HR-palvelu, Palkkayhteyshenkilö, Työntekijäkokemuksen kehittäminen ja Tavoitekeskustelut.
Haluaisitko kehittyä monikulttuurisen tiimin johtamisessa?

Iso osa asiakkaistamme on kansainvälisiä yrityksiä ja hyödynnämme mielellämme kokemustamme monikulttuurisen organisaation luomisessa, johtamisessa ja oppimisen kehittämisessä.


Ole yhteydessä jo tänään
, ja seuraa tiedotteita tapahtumistamme
LinkedIn-, Facebook- ja Instagram-kanavissamme!