Docrates Syöpäsairaalan kokemuksia Greenstepin HR-palveluista

Docrates Syöpäsairaala hankkii henkilöstöjohtamisen palveluita Greenstep Oy:ltä. Sairaalan toimitusjohtaja Ilpo Tolosen mukaan Greenstepin toiminta on asiakaskeskeistä ja yrityksen palvelut vastaavat hyvin syöpäsairaalan tarpeisiin.

Henkilöstöjohtamisen palveluita asiakaskeskeisesti

Docrates Oy:n missio on tarjota viiveetöntä ja yksilöllistä syövän hoitoa uusimmalla teknologialla. Tarkoituksena on toimia ihmisenä ihmisen rinnalla ja antaa jokaiselle asiakkaalle aikaa.

– Tämä lähtee tietenkin henkilöstön omasta hyvinvoinnista ja motivaatiosta. Meidän on pidettävä sama ihmisenä ihmisen rinnalla -arvo yllä myös henkilöstön keskuudessa, Tolonen sanoo.

Greenstep tahtoo ymmärtää asiakkaitaan

– Greenstep tarjoaa meille kokonaisvaltaisen henkilöstöjohtamisen. Meidän henkilöstöpäällikkömme on Greenstepiltä, mutta hän on kuitenkin yksi meistä, Tolonen toteaa.

Docrates Syöpäsairaalassa työskentelee yli 50 omaa työntekijää ja noin 30 ammatinharjoittajaa. Tolosen mukaan sen kokoisessa yrityksessä ei välttämättä tarvita omaa kokopäivätoimista HR-henkilöä. Siksi mahdollisuus tehdä yhteistyötä Greenstepin kanssa on sairaalalle ideaalitilanne.

– Greenstep on hyvin asiakaskeskeinen. He tahtoivat ymmärtää meitä niin kuin me ymmärrämme jokaista asiakastamme, eli hyvin yksilöllisesti, Tolonen mainitsee.

Toiminta on hyvin suunniteltua

Tolonen kertoo olevansa erityisen tyytyväinen Greenstepin toiminnan suunnitelmallisuuteen ja priorisointiin. Luottamus yhteistyökumppanin toimintaan on vahva.

– Tämä on hyvin suunniteltua toimintaa, ja minulla on hyvä luottamus siitä, että henkilöstöasiamme ovat nyt kunnossa. Se on yksi erittäin tärkeä edellytys sille, että toimitusjohtaja nukkuu yönsä hyvin, Tolonen summaa.

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä