Lisäpuhtia taloudellisen suorituskyvyn johtamiseen ja johtoryhmätyöskentelyyn - Valven kokemuksia BI Bookista

Valve BI Book 1

Markkinointiin ja viestintään erikoistunut Valve-konserni tarvitsi taloudellisen suorituskykynsä johtamisen tueksi kokonaisvaltaisia mittareita ja raportteja, joita heidän järjestelmänsä eivät kyenneet tarjoamaan. Greenstepin räätälöimä raportointikokonaisuus on tarjonnut tehokkaasti apuja tähän.

BI Book -raportointityökalun ansiosta he ovat saaneet käyttöönsä ajantasaisella datalla päivittyviä mittareita, jotka mahdollistavat datan yhdistelyn vaivattomasti eri järjestelmistä. Myös heidän johtoryhmätyöskentelynsä on saanut merkittävää lisäpuhtia BI Bookin ansiosta.

“BI Bookilla taloudellisen suorituskyvyn johtaminen on kätevää ja päätökset pystytään tekemään aina ajantasaiseen dataan perustuen. Prosessien pullonkauloja on helpompi tunnistaa ja nähdä, mihin reusrsseja kannattaisi suunnata enemmän tai vähemmän. Myös raportointiin käytettävä manuaalinen työ on vähentynyt huomattavasti ja johtoryhmä voi tutustua raportteihin jo ennen johtoryhmän kokouksia”, kertoo Valven talousjohtaja Ville Mattinen.

Ville Mattinen ja Valven Management Accounting Manager Tony Rae kertovat videolla lisää, kuinka BI Book on tehostanut heidän raportointiaan ja yhteistyö Greenstepin kanssa sujunut:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


BI Bookin kokonaisvaltaiset mittarit taloudellisen suorituskyvyn johtamisen tukena

Valve hyödyntää BI Bookia tällä hetkellä Severan, Procountorin, HubSpotin, Mepcon sekä Surveypalin osalta. Greenstepin heille kustomoima raportointikokonaisuus mahdollistaa mm. myyntikatteen laskemisen automatisoidusti Severan datasta ja sen rikastuttamisen Mepcosta saatavalla palkkadatalla. BI Bookin avulla he pystyvät seuraamaan esimerkiksi myyntikatteita tarkasti henkilö-/ tiimitasolla.

“BI Bookin ansiosta tietoa ei erikseen tarvitse jakaa vaan uusimmalla datalla päivittyneet raportit ovat aina tarvittavien henkilöiden saatavilla portaalissa. Saamme datan todella nopeasti johtoryhmän käyttöön ja pystymme reagoimaan nopeasti oikeisiin asioihin,” Ville kiittelee.

Greenstepin kokeneen konsultin kanssa työskentely mahdollisti Valven sisäisen tietotaidon kasvun

“Yksi todella hieno juttu Greenstepin kanssa tehdyssä yhteistyössä on ollut, että olemme projektin aikana oppineet itsekin todella paljon ja pystymme nyt ajattelemaan analytiikkaa paljon kokonaisvaltaisemmin,“ Tony kertoo.

Tony Rae ja Ville Mattinen, Valve
Tony Rae ja Ville Mattinen ovat nauttineet Valven ja Greenstepin yhteistyöstä.

Myös Ville kertoo yhteistyön olleen saumatonta ja suosittelevansa BI Bookia ja Greenstepin analytiikkapalveluja lämpimästi kaikille.

“Yhteistyö on ollut saumatonta, ja kaikkiin kysymyksiin on reagoitu nopeasti. Tekniikkaan liittyvien ratkaisujen lisäksi, Greenstep on pystynyt tarjoamaan konsultoitavaa ja omaa ymmärrystämme lisäävää ohjausta”, Ville jatkaa.


Jos organisaatiosi kaipaa lisää selkeyttä taloudellisen suorituskyvyn johtamiseen, olemme täällä sinua varten. Kun varaat meiltä 30 minuutin BI Book -demon, kerromme sinulle, miten voimme auttaa organisaatiotasi selkeyden avulla.