Greenstepin taloushallinnon ratkaisut auttoivat Mobidiagia keskittymään omaan erityisosaamiseensa

Mobidiag

Mobidiag Oy kehittää ja valmistaa nopeita testejä vakavien infektiotautien diagnostiikkaan. Taloushallinnon ja HR:n palveluja tarjoava Greenstep on hoitanut menestyksekkäästi mm. Mobidiagin kirjanpidon, tilitoimistopalvelut ja henkilöstöjohtamisen.

Greenstepin ja Mobidiagin yhteistyö alkoi vuonna 2017 HR-palveluiden merkeissä, kun Mobidiagilla oli akuutti tarve ulkoiselle HR-osaamiselle. Nopeasti käyntiin saatu yhteistyö laajeni myöhemmin kokonaisvaltaseksi taloushallinnon kumppanuudeksi.

Vuoden 2018 videolla Mobidiagin talousjohtaja Antti Ojala kuvailee yhteistyötä Greenstepin kanssa:

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


“Konsultit ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin”

– Greenstep on antanut Mobidiagin käyttöön kaksi omaa konsulttiaan, joiden työpanos on ollut erinomaisella tasolla. He ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin. En osannut edes toivoa näin hyviä HR-konsultteja, Ojala kehuu.

– Konsulttien aiempi työkokemus on tullut hienosti esille. Esimerkiksi kompetenssihallintaa olemme saaneet kehitettyä siihen suuntaan, että se palvelee yhtiötämme, eikä pelkästään täytä regulatiivisia vaatimuksia, hän valottaa.

Työaika säästyy oikeisiin asioihin

– Suurin hyöty Greenstepin avussa on ollut siinä, että Mobidiagin rersurssit voidaan nyt kohdentaa omaan erityisosaamiseen, Ojala tiivistää. Ulkoistetut taloushallinnon palvelut takaavat, että niitä hoitavat alan ammattilaiset, ja hallinnolle vapautuu aikaa keskittyä omiin tehtäviinsä.

– Yhteistyöstä on ollut todella iso apu, Ojala tiivistää.