Vantaan Energian kokemuksia Greenstepin palveluista

Vantaan Energia on vuonna 1910 perustettu energiayhtiö, joka tuottaa, myy ja siirtää energiaa. Yhtiö tekee yhteistyötä taloushallinnon ja HR:n palveluja tarjoavan Greenstepin kanssa. Yhteistyö on suoraviivaistanut toimintoja ja helpottanut esimerkiksi henkilöstöjohtamista.

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitä


Täyden palvelun HR-talo ajattelee asiakkaansa parasta

Greenstepin ja Vantaan Energian yhteistyö alkoi vuonna 2017, kun energiayhtiö päätti ulkoistaa palkanlaskentansa. Pian yhteistyö laajeni muihinkin toimintoihin.

– Olemme tehneet täyden palvelun HR-talon, Greenstepin, kanssa yhteistyötä erilaisten HR-projektien parissa nyt reilun vuoden verran, Vantaan Energian viestintä- ja henkilöstöjohtaja Mervi Suorsa avaa.

Innovatiivinen yritys haastaa ja kehittää

Yhteistyön kautta monia Vantaan Energian toimenpiteitä on automatisoitu, mikä on vähentänyt paitsi manuaalisen työn, myös esimerkiksi paperin määrää. Merkityksellistä on ollut myös asiantuntija-apu, jota Greenstep asiakkaalleen tarjoaa.

– Greenstepin HR-asiantuntija auttaa meitä tarvittaessa esimerkiksi ruuhkahuippujen aikana, jos emme itse ehdi tehdä kaikkea. Pidän siitä, että asiantuntija on osa tiimiämme, HR-koordinaattori Helen Remmelgas kertoo.

– Greenstep on helpottanut työskentelyä huomattavasti. Innovatiivinen yritys kehittää ja ideoi jatkuvasti, ja tarvittaessa he osaavat myös haastaa meidän toimintamallejamme, Remmelgas jatkaa.

Greenstepin asenne ansaitsee kiitosta

Konkreettisten työtulosten lisäksi Greenstep saa kiitosta asenteestaan. HR-talon toiminta on asiakaslähtöistä, ja Greenstep on valmis kehittämään tarvittaessa myös omaa toimintaansa.

– Parasta yhteistyössämme on se, että asiakkaan parasta todella ajatellaan, Suorsa kiittää.