Weaver Technologies sai täyden näkyvyyden dataansa BI Book -raportointityökalun avulla

BI Book reference

Weaver Technologies on Texasissa toimiva IT-alan palveluyritys, joka tukee alueen koulupiirejä, yliopistoja ja kaupallisia yksiköitä. BI Bookin avulla yritys on saanut sekä täyden läpinäkyvyyden dataansa että monipuolisen ja ajantasaisen raportoinnin liiketoimintansa tueksi.

Weaver Technologiesilla on 16 vuoden kokemus huipputason datakeskusten toteutuksista ja teknisten ratkaisujen tarjoamisesta. Yritys tunnetaan laadukkaasta työstään. Tällä hetkellä Weaver Technologies käyttää BI Bookia saadakseen tarkempaa ja monipuolisempaa raportointia Business Central-, Dynamics CRM- ja Dynamics 365 field service-ratkaisuista.

”Vaikka työskentelimme kahden Dynamics-ammattilaisen kanssa, emme saaneet tarvittavia raportteja järjestelmistä vaaditussa ajassa. Sen seurauksena aloin googlailla eri vaihtoehtoja ja löysin BI Bookin. Otin heihin yhteyttä, vaikka välillämme on valtava aikaero. Aloitimme yhteistyön, ja kahden viikon sisällä minulla oli jo 15 talousraporttia, jotka tarjosivat enemmän tietoa kuin minulla oli koskaan ennen ollut käytössäni”, kertoo Weaver Technologiesin toimitusjohtaja Donald Weaver.


Yksilöllistä raportointia ja täysi läpinäkyvyys dataan

Donald kertoo saaneensa BI Bookin ansiosta helpon pääsyn kaikkiin tärkeisiin tietoihin sekä kattavan kuvan koko liiketoiminnasta. Tämän lisäksi hän kertoo BI Bookin merkittävästi vähentäneen sekä hänen omaa että tiiminsä työtaakkaa raportoinnin osalta.

"Ennen BI Bookin käyttöönottoa, minulla ei ollut juurikaan näkyvyyttä dataan talouden perusasioiden lisäksi. Tavallinen tuloslaskelma ja tase olivat kaikki, mitä meillä oli. Meidän piti nähdä tarkempia mittareita, kuten kulut per asiakas sekä toimittajien kulut. Näiden tietojen saaminen Business Centralista oli erittäin vaikeaa. BI Bookin käyttöönoton jälkeen minulla oli yhtäkkiä kaikki raportointimahdollisuudet, tiedot ja näkyvyys, jotka olivat tärkeitä minulle yritysjohtajana", Donald kertoo.


Erinomaista palvelua maapallon toiselta puolelta

Donald on ollut erittäin tyytyväinen Greenstepin palveluun yhteistyön alkumetreiltä asti. Vaikka Texasin ja Suomen välillä onkin kahdeksan tunnin aikaero, hän kokee yhteistyön olleen sujuvaa ja ehdottomasti vaivan arvoista.

“Greenstepin tiimi on kuin laajennus omaan tiimimme - etenkin Joni, joka on työskennellyt kanssamme. Hän on ollut uskomaton projektin joka vaiheessa. Joni on avulias ja hänestä näkee, että hän haluaa aina tehdä hyvää työtä. Samaan aikaan hän myös selvästi nauttii työstään”, Donald kehuu.

Donald kertoo suosittelevansa Greenstepin palveluita maantieteellisestä sijainnista huolimatta kaikille, jotka tarvitsevat Power BI -raportointia.

“En tiedä ketään, joka hallitsisi Power BI:n samalla tavalla kuin Greenstepin tiimi. Suosittelen heitä joka kerta, kun törmään johonkuhun, joka tarvitsee Power BI -raportointia. Olen jo suositellut BI Bookia myös Business Central -kehityksestämme vastaavalle taholle”, Donald kiteyttää.


Haluaisitko tietää lisää BI Bookista tai muista analytiikkapalveluistamme?

Varaa 30 min veloitukseton etätapaaminen analytiikka-asiantuntijamme kanssa ja keskustellaan lisää yksilöllisistä tarpeistanne raportoinnin ja analytiikan osalta. Saman kalenterin kautta pystyt varaamaan myös BI Book -livedemon, joka toteutetaan myös etäyhteydellä.