Ryhmakuva 2 pieni edit

Taloushallinnon osaamista huipulta

Greenstep on uusi ja luotettava taloushallinnon kumppani Lahdessa. Tutustu meihin ja ota yhteyttä!

Ydinosaamisalueet Lahdessa

Kasva laadukkaan taloushallinnon kumppanin kanssa

Tahtotilamme on mahdollistaa asiakkaidemme kasvu laadukkailla ja kokonaisvaltaisilla taloushallintopalveluilla hyödyntäen nykyaikaisia ja tehokkaita työvälineitä. Greenstepin toimisto Lahdessa tarjoaa sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Asiantuntijatiimin tukena toimii myös Greenstepin kolmensadan ammattilaisen monipuolinen kokemus ja näkymä alan kehityksen kärkeen. Tämä mahdollistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaisten tarpeiden täyttämisen. Haluamme onnistua yhdessä kanssanne.

Jätä yhteystietosi tai ota suora yhteys asiantuntijoihimme ja keskustellaan, kuinka Greenstepin palveluita hyödyntämällä pystymme yhdessä kehittämään yrityksesi toimintaa. Lahden asiantuntijat sekä yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Lue lisää Greenstepin laajentumisesta Lahteen.

Minkälaista meillä on työskennellä?

Kasvamme yrityksenä voimakkaasti, minkä johdosta etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä. Kasvu tarjoaa mahdollisuuksia: voimme kehittää toimintaa, investoida itseemme, tarjota hyvät ja turvalliset työsuhteet kaikille greentepiläisille sekä tietenkin loistavia kehittymismahdollisuuksia yrityksen sisällä. Haluamme aidosti löytää ja kehittää asiakkaalle parhaat kokonaisvaltaiset ratkaisut ja siksi arvostamme yhdessä tekemistä ja avointa työilmapiiriä. Tämä heijastuu myös meidän osaavassa organisaatiossa ja asiakasprojekteissa, joissa jokainen greenstepiläinen oppii aina uutta.

Tarjoamme myös uudelle taloushallinnon konsultillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista sekä kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Katso avoimet työpaikkamme täältä!

Kuinka hoidamme asiakkuuksiamme?

Tutustu tapaamme huolehtia asiakkaistamme

Asiantuntijamme

Mia Lippojoki
Mia Lippojoki

Taloushallinnon konsultti

+358 45 7833 5874
Päivi Pettinen
Päivi Pettinen

Taloushallinnon konsultti, tiiminvetäjä

+3584578342285
Sanna Kivilaakso
Sanna Kivilaakso

Taloushallinnon konsultti

+358 45 7833 1419
Santeri Moisala
Santeri Moisala

Taloushallinnon asiantuntija

+358 45 7834 0529
Seija Kaistinen
Seija Kaistinen

Järjestelmä- ja käyttöönottoasiantuntija, NetSuite

+358 45 7875 4806
Tuuli Leppälä
Tuuli Leppälä

Taloushallinnon asiantuntija

+358 45 7834 9802

Jätä yhteydenottopyyntö tähän, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Toivottavasti voimme jo pian aloittaa yhteistyön.