Greenstep Moss auttaa

Moss Office Oct 2022
Greenstep moss norway office landscape 2022
Greenstep moss norway streetview 2022
Greenstep norway moss office chill corner 2022
Greenstep moss norway office landscape 2022

Norjan monipuolisin taloushallinnon kumppani

Greenstep tarjoaa laadukkaita taloushallinnon ja rahoituksen palveluita nyt myös Mossissa, Oslossa sekä ympäröivillä alueilla. Norjan pääkonttorimme sijaitsee Mossissa ja avaamme pian oman toimipisteen myös Osloon.

Norjan osaava asiantuntijatiimi tarjoaa tukea ja ohjausta joustavasti juuri asiakkaiden tarpeiden mukaan. Pääperiaatteemme on tarjota asiakkaidemme kasvua ja kehitystä edistävää asiakaspalvelua ja korkeaa laatua - asiakas on aina toimintamme keskiössä. Autamme sinua mielellämme kaikissa talouteen liittyvissä asioissa Norjassa. Lisäksi sinua tukee yli 550 asiantuntijaamme myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Ota yhteyttä meihin ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian! Ota yhtettä

Taloushallinto perustuu luottamukseen ja laatuun

Kun taloushallinnon hoitaa ulkoinen kumppani, raportit valmistuvat aina aikatalussa ja vaikeisiinkin kysymyksiin kaikesta kirjanpidosta verotukseen löytyy aina vastaus. Tämä suhde perustuu vahvaan luottamukseen, jonka vuoksi keskitymme erityisesti laadunvalvontaan ja sen tuomiin etuihin. Monet asiakkaat ovat olleet vaikuttuneita työmme tasaisesta laadusta, joka onkin arvolupauksemme kaikille asiakkaillemme.

Millaista meillä on työskennellä?

Yrityksenä Greenstep kasvaa vahvasti, mikä tarkoittaa, että haemme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimeihimme Mossissa, Oslossa ja muissa Pohjoismaissa. Kasvu tuo monia mahdollisuuksia: voimme kehittää liiketoimintaa, sijoittaa itseemme ja tarjota hyvät ja turvalliset työolot kaikille työntekijöillemme. Haluamme aidosti löytää ja kehittää asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja siksi arvostamme tiimityötä ja avointa työyhteisöä.

Tarjoamme myös työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, etätyömahdollisuudet, hyvät edut ja tietysti ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta, jakaa tietoa työyhteisölle ja kehittyä mielenkiintoisten tehtävien kautta. Katso avoimet työpaikkamme täältä!