Webinaaritallenne: Talouden analytiikka 2020-luvulla

Torstaina 14.01.2021
12:00
Webinaari banner craft 2 002

Katso webinaaritallenne ja nappaa vinkit, kuinka tuotat talouden analytiikkaa helposti ja laadukkaasti sekä hyödynnät sitä suunnittelussa ja raportoinnissa.


Greenstepin ja Clausionin yhteiswebinaarissa kuulet, kuinka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia moderneilla analytiikkatyökaluilla, Power BI keihäänkärkenä. Automatisoi aikaa vievät rutiinit, yhdistä data eri tietolähteistä ja tee fiksumpia päätöksiä vauhdittamaan liiketoimintaasi!


Webinaarin puhujina toimivat:

Jonathan Teir, Partner, Head of Analytics, Greenstep

Jonathan työskentelee Greenstepillä analytiikan lisäksi automaation parissa kehittäen samalla Greenstepin toimintaa. Hänen perustamansa 20+ hengen analytiikkapalvelutiimi on toteuttanut Power BI-käyttöönottoja yli 500:lle yritykselle.

Henri Latvanen, Product Manager, Clausion

Henri on auttanut uransa aikana useita kymmeniä keskisuuria ja suuria organisaatioita taloushallinnon – erityisesti suunnittelun ja budjetoinnin saralla.


Greenstep lyhyesti:

Greenstep on 2010 perustettu kasvuyhtiö, jonka 400+ asiantuntijaa tarjoavat talous- ja palkkahallinnon, talousjohdon, HR:n, analytiikka-, rahoitus- ja liikejohdon palveluja sekä järjestelmäratkaisuja yli 2000:lle yritykselle Pohjoismaissa ja Virossa.

Clausion lyhyesti:

Clausion on itsenäinen ja kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja ja -palveluita helpottamaan asiakkaidensa jokapäiväistä toimintaa. Clausionin toiminta perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja yritys on tunnettu luotettavana Corporate Performance Management (CPM) -ratkaisujen tarjoajana ja toimittajana.

Tutustu BiBookiin - sen avulla tuotat merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talousdatan raportointia helposti ja kustannustehokkaasti!