Mobidiagin kokemuksia Greenstepin palveluista

“Konsultit ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin”

Mobidiag Oy kehittää ja valmistaa nopeita testejä vakavien infektiotautien diagnostiikkaan. Taloushallinnon ja HR:n palveluja tarjoava Greenstep Oy on hoitanut menestyksekkäästi Mobidiagin kirjanpidon, tilitoimistopalvelut ja henkilöstöjohtamisen.

– Greenstepiltä soitettiin ja tarjottiin tilitoimistopalveluja. Totesin, että meillä on akuutti tarve HR-palveluille ja se puoli saatiin hyvin nopeasti käyntiin. Myöhemmin siirsimme koko kirjanpitomme ja tilitoimistopalvelumme heille, Mobidiagin talousjohtaja Antti Ojala kertoo.

Aiempi työkokemus näkyy

– Greenstep on antanut Mobidiagin käyttöön kaksi omaa konsulttiaan, joiden työpanos on ollut erinomaisella tasolla. He ovat ylittäneet odotuksemme ihan täysin. En osannut edes toivoa näin hyviä HR-konsultteja, Ojala kehuu.

– Konsulttien aiempi työkokemus on tullut hienosti esille. Esimerkiksi kompetenssihallintaa olemme saaneet kehitettyä siihen suuntaan, että se palvelee yhtiötämme, eikä pelkästään täytä regulatiivisia vaatimuksia, hän valottaa.

Työaika säästyy oikeisiin asioihin

– Suurin hyöty Greenstepin avussa on ollut siinä, että Mobidiagin rersurssit voidaan nyt kohdentaa omaan erityisosaamiseen. Taloushallinto- ja HR-asiat jäävät alan ammattilaisille. Hallinto pystyy nyt keskittymään omiin tehtäviinsä. Aikaisemmin HR-rutiinien pyörittämiseen meni todella paljon työaikaa. Nyt käytännössä kaikki on siirretty näille HR-konsulteille. Siitä on ollut todella iso apu, Ojala sanoo lopuksi.