PHT-tutkinto osoittaa laaja-alaisen palkkahallinnon osaamisen

Blogipostausten kuvat 2

Juuri PHT-tutkinnon suorittanut palkkahallinnon asiantuntijamme kertoo valmistautumisestaan PHT-tenttiin.

Iloitsemme Greenstepissä siitä, että meillä on jälleen uusi PHT-tutkinnon suorittanut palkkahallinnon asiantuntija kollegoidemme joukossa. Lämpimät onnittelut, Taru Virtanen!

PHT-tutkinto on arvostettu ja harvinainen työmarkkinoilla. Tutkinnon suorittaneelle tämä on osoitus siitä, että hänellä on laaja-alainen palkkahallinnon asiantuntijuus. Tämä avaa mahdollisuuksia saada entistä haastavampia asiakkuuksia, mikä puolestaan tukee osaamisen kehittymistä. Positiivinen osaamisen kehittymisen kierre on valmis!

PHT-tenttiin osallistujia tuettiin monin eri tavoin kuten tarjoamalla valmennusohjelma, joka tuki PHT-tutkinnon suorittamista. Lisäksi vertaistukena olivat PHT-tutkinnon suorittaneet Greenstepin palkkahallinnon asiantuntijat, joiden kanssa osallistujilla oli yhteisiä tapaamisia ja keskusteluja tutkinnon aihepiireistä. Tenttiin valmistautuneilla oli mahdollisuus opiskella osin työajalla ja työnantaja kustansi tenttimaksun sekä huolehtii jatkossa tutkinnon vuosimaksuista.

Näin Taru kertoo kokemuksistaan valmistautumisesta PHT-tenttiin:

Taru Virtanen, Payroll Specialist

”Tämä PHT-koulutukseen sekä -tenttiin osallistumisen mahdollisuus oli niin upea asia! Opiskelu vaati minulta aikataulun tekemistä ja kokonaisten päivien pyhittämistä opiskelulle – tähänkin Greenstep antoi mahdollisuuden! Kova työ palkittiin. Kannustava ilmapiiri oli avainasemassa ja lukuisat onnittelut onnistuneen suorituksen jälkeen eri (Greenstepin) palvelualueiltakin on ollut aivan huippua! Kiitos Greenstep!”


Lupaamamme palkanlaskennan korkea laatu syntyy asiantuntijoiden ammattitaidosta - kannustammekin aktiivisesti asiantuntijoitamme kouluttautumaan ja tähtäämään mm. PHT-serfifiointiin. Tuemme monin eri tavoin henkilöstömme osaamisen kehittymistä ja urapolkuja järjestämällä Greenstep Academyn toteuttamana erilaisia valmennusohjelmia.