Greenstepin vuosi 2023

Ennen katseiden kääntämistä tulevaan on aika muistella kulunutta vuotta. Lue myös vastuullisuustyöstämme!

Toivomme, että olemme onnistuneet yrityksenne tukemisessa – tavoitteenamme on aina pitää asiakas toimintamme keskipisteessä. Otamme myös aina mielellämme kehitysehdotuksia vastaan, joten olethan tarvittaessa matalalla kynnyksellä yhteydessä. Toteutamme kaksi kertaa vuodessa asiakastyytyväisyyskyselyn, jonka kautta olemme saaneet arvokasta palautetta sekä kehitysehdotuksia – kiitos siitä.

Greenstep-perhe on tämän vuoden aikana kasvanut yli 100 asiantuntijakollegalla ja meitä on jo yli 700 greenstepiläistä Pohjoismaissa sekä Virossa. Nykyisten toimipisteidemme rinnalle olemme avanneet toimistot Rovaniemelle, Joensuuhun, Osloon, Uumajaan ja Sundsvalliin. Pian myös Raaseporiin ja Trondheimiin tullaan avaamaan toimistot. Kasvumme myötä voimme auttaa teitä entistä laajemmin. Lisäksi Greenstep on osa MSI Global Alliance -verkostoa ja voimme tätä kautta palvella yrityksiä yli sadassa maassa. MSI Global Alliance on globaali verkosto yrityksiä taloushallinnon, palkkahallinnon, verotuksen ja lakipalveluiden aloilta.

Uusien toimipisteiden lisäksi toimintamme kehittyy jatkuvasti, ja viimeisimpänä olemme kehittäneet tekoälyratkaisuja asiakkaillemme. Huikea kehitystiimimme on työstänyt tietoturvallisen AI-chatbotin, joka räätälöidään jokaisen organisaation tarpeiden mukaiseksi.


Liiketoimintamme perustuu yhdessä jaetuille arvoille

Olemme vastuullinen työnantaja ja asiakkaidemme strateginen kumppani. Vastuullisuus on Greenstepissä jokaisen työtä ja koko organisaation yhteinen asia, se näkyy vahvasti jokapäiväisessä toiminnassamme ja kaikessa mitä teemme.

Vastuullisuustyömme painopistealueet ovat syntyneet toimintamme vaikutuksien ja sidosryhmiemme odotusten pohjalta, ja ne ovat:

 • Vastuullinen talous ja hallinto
 • Yhdenvertainen ja hyvinvoiva työyhteisö
 • Laadukas osaamisen kehittäminen
 • Ympäristön kannalta kestävät valinnat

Vastuullisuusraporttimme käy läpi Greenstepin vuotta 2022 näiden painopisteiden kautta.

Haluamme myös muistuttaa teitä voittoa tavoittelemattomasta tytäryhtiöstämme, Carestepistä, jonka tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon hyvää yhteiskuntaan laadukkaiden siivouspalveluiden avulla. Carestep auttaa esimerkiksi pitkäaikaistyöttömiä, maahanmuuttajia ja nuoria työllistämällä heidät vakituisin työsuhtein, sekä käyttämällä koko liikevoittonsa heidän toiveitaan ja tarpeitaan vastaavaan koulutukseen – oli se sitten kielikoulutusta, sparrausta yrittäjyyteen tai vaikkapa korkeakouluopintoja. Carestepin kumppanina saatte laadukasta toimitilasiivousta tehden samalla hyvää yhteiskunnassamme.

Hyvinvointihaasteessa kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen liikkumalla

Vuosittaisessa hyvinvointihaasteessamme haastoimme työntekijämme ottamaan askelia tai pyöräilemään, samalla kerryttäen rahaa hyväntekeväisyyspottiin. Viikon aikana eniten askelia tai pyöräilykilometrejä kerryttäneet työntekijät saivat valita, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen he haluavat rahan lahjoittaa. Lahjoituksia meni seuraaville hyväntekeväisyysjärjestöille:

 • Plan International Suomi
 • John Nurmisen säätiö
 • Mieli ry
 • SETA ry
 • Hope ry
 • HelsinkiMissio
 • WWF
 • MML:n Järvi-Suomen piiri
 • Sylva ry
 • SEY – Suomen eläinsuojelu
 • Mannerheimin lastensuojeluliitto

Henkilöstömatka Leville vahvisti yhteisöllisyyttämme ja tiimityötämme

Syyskuussa henkilöstömme kokoontui viikonlopuksi Leville viettämään yhteistä aikaa ja nauttimaan Lapin kauniista syksymaisemista. Yli 400 greenstepiläistä eri maista pääsi vihdoin tapaamaan toisensa, mikä vahvisti yhteisöllisyyttämme ja tiimityötämme. Lue lisää matkakuulumisistamme!


Hyvää uutta vuotta!

Toivotamme onnea ja menestystä vuodelle 2024! Olethan yhteydessä, jos voimme tukea yritystäsi palveluillamme – autamme mielellämme!