Oikotie BI-raportoinnin käyttöönottoon

Bibook bi raportointi

BI-raportointi mahdollistaa koko liiketoiminnan seuraamisen reaaliajassa ja pienentää inhimillisen virheen riskin minimiinsä. Se myös mahdollistaa datan kokoamisen kaikista järjestelmistä yhteen paikkaan. BI-raportoinnin hyödyt liiketoiminnalle ovat mittavat eikä sen käyttöönoton tarvitse tarkoittaa kuukausien työtä, rahakirstun tyhjentämistä puoleen ja uusien asiantuntijoiden palkkaamista.

Tyypillisesti yrityksiltä löytyy useita järjestelmiä eri tarkoituksiin ja niistä kaikista tarvitaan raportointia. Se tarkoittaa satoja ellei jopa tuhansia raporttien laatimiseen tuhlattuja työtunteja, jotka oltaisiin voitu BI:n avulla välttää ja käyttää enemmän arvoa tuottaviin toimintoihin. Manuaalinen Excel-raportointi ei myöskään päivity automaattisesti tuoreimmalla tiedolla, mikä johtaa siihen että liiketoiminnan kannalta elintärkeitä päätöksiä tehdään raportin laatimishetken dataan perustuen.

Entä millainen on vahingossa väärin syötetyn tiedon kustannus raportoinnin ja liiketoiminnan kannalta? - Todella kallis ja ilman analytiikkaa se jää usein vääristämään liiketoiminnan kokonaiskuvaa pitkäksi aikaa.

BI-raportoinnin hyödyt liiketoiminnalle ovat merkittävät. Integraatioiden rakentaminen kohdejärjestelmien ja BI-työkalun välille, tarvittavan osaamisen hankkiminen yritykseen sekä BI-raporttipohjien ja tietovaraston rakentaminen saavat kuitenkin monen analytiikan käyttöönotosta vastaavan henkilön polvet tutisemaan. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse rakentaa alusta asti itse ja laadukkaan analytiikan käyttöönotto onistuu parhaimmillaan jopa muutamissa päivissä.

BI Book - helposti laadukasta analytiikkaa

BI Book -raportointi- ja analytiikkatyökalu luotiin helpottamaan Power BI:n käyttöönottoa. Se mahdollistaa yli 50 järjestelmän yhdistämisen Power BI:hin ilman omaa tietovarastoa, koodaustaitoja ja kuukausien käyttöönottoprojekteja. Työkalu ei myöskään vaadi käyttäjiltään aikaisempaa kokemusta Power BI:stä.

BI Bookin avulla sadat Greenstepin asiakkaat ympäri maailmaa ovat saaneet laadukasta analytiikkaa käyttöönsä avaimet käteen -periaatteella muutamissa viikoissa tai jopa päivissä. Asiakkaidemme ei myöskään tarvitse huolehtia BI-raportoinnin ylläpidosta sillä teemme sen heidän puolestaan.

Kokeneiden data-analyytikoiden kehittämät raporttipohjat liiketoimintasi kirittäjinä

BI Book tarjoaa käyttäjilleen lukuisia eri järjestelmille valmiiksi suunniteltuja raporttipohjia, joita voidaan ketterästi muokata vastaamaan organisaatioiden yksilöllisiin tarpeisiin. Mittareita ja erilaisia visuaaleja voidaan helposti lisätä toiveidesi mukaan. Raportit saadaan myös kustomoitua vastaamaan brändi-ilmettänne.

Esimerkkejä BI Bookin valmiista raporttipohjista:


Power BI -raporttien jakaminen 20 sekunnissa organisaation sisällä ja sen ulkopuolelle

Moni Power BI:n parissa työskennellyt tietää, että Power BI -raporttien jakaminen organisaation ulkopuolle on ikuinen murheenkryyni johon ei tunnu löytyvän vastausta. Tuhansien kehitystuntien seurauksena data-analyytikkomme ovat kuitenkin onnistuneet venyttämään Power BI:n rajoja, siten että raporttien jakaminen onnistuu BI Bookilla 20 sekunnissa myös organisaation ulkopuolisille sidosryhmille.

BI Bookissa riittää, että kirjoitat vastaanottajan sähköpostiosoitteen ja klikkaat "Jaa raportti" -painiketta. Lähetysvaiheessa pystyt myös valitsemaan, pystyykö vastaanottaja vain katselemaan raportteja vai myös muokkaamaan niitä. Lähetettyäsi raportin, vastaanottaja näkee jakamasi raportit helposti kirjautumalla BI Bookiin joko Microsoft- tai Google-tunnuksillaan. Raportin vastaanottaja ei myöskään tarvitse omia Power BI- tai BI Book -käyttölisenssejä, vaikka hän olisikin organisaation ulkopuolinen.

BI Book hakee tuoreimman datan kerran yössä suoraan käyttämistäsi järjestelmistä, joten sinun ei tarvitse huolehtia raporttien ajantasaisuudesta tai versiohallinnasta. Tuoreimmat raportit ovat aina kätesi ulottuvilla millä tahansa älylaitteella.

Kiinnostaako BI Bookin käyttöönotto?

Varaa veloitukseton 30 min BI Book -demo ja keskustellaan lisää analytiikan tarpeistanne.