Parempia päätöksiä reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta - BI Book

Tomi matala

Business Intelligence (BI) mahdollistaa vaivattoman ja reaaliaikaisen raportoinnin. Aina ajantasaisen datan ansiosta voit tehdä päivittäin parempia päätöksiä liiketoimintasi tueksi. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka pystyt tehostamaan raportointiasi Power BI:tä hyödyntävän BI Bookin avulla.


Erilaisten raporttien laatimiseen kuluu kuukausittain monia kymmeniä arvokkaita työtunteja, jotka olisi mahdollista säästää parempaan käyttöön Business Intelligencen (BI) avulla. BI Book on Microsoftin Power BI:tä hyödyntävä raportointityökalu, jonka avulla saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut.

Monet ovat tottuneet siihen, että järjestelmistä tulostetaan ensin raportti, jonka jälkeen sen sisältämä data naputellaan Exceliin. Tämä vie paljon aikaa ja usein on saattanut vierähtää viikkokin ennen kuin tämä työ on saatu tehtyä. Yksi BI Bookin suurimmista eduista perinteiseen Excel-raportointiin nähden on tietojen päivittämisen vaivattomuus.

BI Bookin taustalla pyörivät Power BI -mallit sekä erilaisista yrityksen järjestelmistä integroitu data päivittyvät automaattisesti uusimmilla tiedoilla joka yö. Tämä takaa raportoinnin ja lukujen ajantasaisuuden säästäen samalla käyttäjän aikaa. Suora järjestelmäintegraatio poimii automaattisesti uusimman datan päivittäen sen raportteihin. Näin ollen myös manuaaliseen työhön liittyvät inhimilliset virheet vähenevät.

Esimerkki Power BI raportti


BI Bookin avulla näet talouden kokonaiskuvan ja helpotat päätöksentekoa saamaasi dataan pohjautuen.


Aina ajantasainen data yhden klikkauksen päässä

Kirjanpidossa ja muissa organisaation funktioissa tehdään jatkuvasti uusia kirjauksia, poistoja ja muokkauksia, joten BI Bookissa raportteja on mahdollista päivittää myös yhdellä klikkauksella aina halutessasi. BI Bookin avulla pystyt myös näppärästi jakamaan ja hallinnoimaan raporttejasi. Lue lisää, kuinka raporttien jakaminen BI Bookissa tapahtuu. Helpon jakamisen ja reaaliaikaisen raportoinnin lisäksi BI Book mahdollistaa BI-raportoinnin käyttöönoton ilman suuria alkuinvestointeja.

Uskomme, että raportoinnin tulisi olla mahdollisimman helppoa kaikille yrityksille ja tarjoammekin mahdollisuuden varata 30 min veloituksettoman sparraussession analyytikkomme kanssa. Varaa veloitukseton demo ja keskustellaan lisää siitä, kuinka tehostaa yrityksesi raportointia. Kerrothan demoa varatessa, mitä järjestelmiä teillä on organisaatiossanne käytössä.