Rakennamme teille ajantasaisen BI-raportoinnin myös HR-tunnusluvuilla – tutustu HR Dashboardeihimme!

Nyt on hyvä hetki ottaa oman organisaation digiloikka kanssamme ja tuoda HR-data helposti ja ketterästi HR Dashboardeille BI Bookiin. Tämän jälkeen ei tarvita Excel-jumppaa ja voitte heittää hyvästit manuaaliselle aherrukselle HR-datan parissa. Aikaa vapautuu enemmän HR-raporttien pohjalta analysointiin ja kehittämiseen.

HR-raportoinnin ansiosta yrityksesi johtaminen ja tulevaisuuden toimenpiteiden ennustaminen paranee huomattavasti. Henkilöstön ollessa yrityksien tärkein voimavara tulee HR-raportoinnin olla vähintäänkin yhtä hyvää kuin talousraportoinninkin. Lisäksi, monet lakisääteiset vaatimukset täyttääksemme, on HR-datan oltava ajan tasalla ja helposti saatavilla.

Etenkin pk-sektorilla ovat HR-tiedot valitettavasti usein useassa eri paikassa ja useassa eri Excelissä eri käyttäjillä. Tämän vuoksi HR-tiedot eivät ole ajan tasalla saatikka kaikkien saatavilla eikä ajantasainen ja ketterä HR-raportointi ole mahdollista, HR-analytiikasta puhumattakaan. Excel ei välttämättä ole näppärin ja visuaalisin raportointitapa, ainakaan tähän tarkoitukseen.

Kun perus HR-data on saatu automatisoitua visuaalisiksi HR-raporteiksi HR-tunnuslukuineen, voimme yhdessä kehittää teille entistä informatiivisempia Dashboardeja. Esimerkiksi HR- ja talousdatan yhdistämisellä saamme monia keskeisiä mittareita sekä analytiikkaa johtamisen ja kulttuurin kehittämiseksi.

HR Raportit
HR Dashboardilla tuotat helposti selkeitä ja visuaalisia raportteja.


Tuo HR-raportointisi 2020-luvulle ja tutustu BI Bookiin ja HR Dashboardeihimme!

BI Bookin ja HR Dashboardien ydinhyödyt

  • Visuaalinen ja selkeä näkymä - käytä valmiita raportteja tai muokkaa niitä mieleiseksesi
    • 5 HR Dashboardia valmiiksi suunniteltuna Netvisor- ja Mepco-asiakkaillemme
  • Näe kokonaiskuva henkilöstöön liittyen selkeästi ja silmiä avaavasti
  • Rajaa raporttien näkyvyyttä eri oikeuksin - jaa katselu- ja muokkausoikeuksia eri käyttäjille ja ryhmille
  • Ajantasaiset HR-raportit aina saatavilla; automaattisella datan päivittymisellä tai mahdollisuus myös omatoimiseen päivittämiseen
  • Säästät aikaa ja ehdit panostaa enemmän kehittämiseen ja johtamiseen datan keräämisen sijaan.

BI Book on Microsoft Power BI:n päälle rakennettu raportointialusta, joka tuottaa merkityksellistä ja visuaalisesti selkeää talous- ja HR-datan raportointia. BI Book-portaali tekee automaattisesti Power BI-raportit ja toimii niiden esitysportaalina. Lue lisää täältä.