NetSuite

NetSuite on maailmanlaajuisesti toimiva liiketoiminta-alusta, joka skaalautuu kasvuyritysten tarpeiden mukaan myös kansainväliseen liiketoimintaan.

NetSuite Greenstep

NetSuite on maailmanlaajuisesti toimiva liiketoiminta-alusta, joka skaalautuu kasvuyritysten tarpeiden mukaan kansainvälistyvään liiketoimintaan. Greenstep tarjoaa tiimin käyttöösi huolehtimaan liiketoiminnan suunnittelusta ja taloushallinnosta NetSuiten avulla. Olemme tehostaneet NetSuite-alustaa toimialakohtaisesti. Tuemme asiakkaitamme sekä ohjelmiston käyttöön että liiketoiminnan kehittämisen asiaosaamiseen liittyen. Olemme liiketoimintasi strateginen kumppani, ja rakennamme toiminnanohjauksen tehokkaaksi ja käytäntöön sopivaksi kokonaisuudeksi.

Kasvua NetSuiten ja kokonaisvaltaisen palvelun avulla

 • Globaalin talouden tuen avulla voit laajentua mihin tahansa.
 • Löydät kaiken tarvittavan tiedon yhdestä kattavasta Greenstepin rakentamasta kokonaisuudesta. NetSuite sisältää asiakkuushallinnan, toiminnanohjaamisen, kirjanpidon, verkkokaupan sekä monia muita yritykselle oleellisia toiminnallisuuksia. NetSuite muotoillaan asiakkaan näköiseksi. Greenstep tarjoaa tiimin joustavasti käyttöösi huolehtimaan niistä talous- ja palkkahallinnon tehtävistä, jotka haluat ulkoistaa. Meiltä saat myös kokeneet asiantuntijat kansainvälisen liiketoiminnan rakentamiseen ja tukemiseen.
 • Näet yrityksesi ydintoimintojen ajantasaisen tilanteen paikasta riippumatta selkeästi ja mobiilisti.
 • Voit luoda erilaisia, räätälöityjä ja reaaliaikaisia näkymiä sekä raportteja (dashboard) joustavasti paikasta riippumatta. NetSuite on 100-prosenttinen pilvipalvelu, eikä se vaadi asennusta tai ylläpitoa.
 • Me huomioimme liiketoimintasi erityispiirteet, ja rakennamme NetSuiten vahvuuksiesi ympärille.
 • Jokaisella yrityksellä on omat uniikit erityispiirteensä. Oli kyseessä esimerkiksi varastohallinta, myynti tai hankintaosasto, me huomioimme ja hyödynnämme vahvuutesi. Joustavan liiketoiminta-alustan avulla voit muokata näkymiä omien tarpeidesi mukaisesti. Voit myös yhdistää alustaan ulkoisista tietolähteistä tulevaa dataa ja käsitellä tätä dataa omien räätälöityjen näkymiesi kautta.

Greenstepin NetSuite-palvelu auttaa sinua kasvamaan selkeyden avulla.

Saadaksesi tehokkaamman käyttökokemuksen sekä enemmän hyötyjä NetSuitesta, olemme tuottaneet skaalautuvia lisäpalveluita Greenstepin asiakkaille. Greenstepin ratkaisuiden avulla pystytään automatisoimaan toimintoja sekä helpottamaan käytännön toimintaa. Olemme tehneet asiakkaillemme mm. ratkaisuja seuraaviin:

  • Sähköinen verkkolaskutus
  • Ostolaskujen käsittely ja kohdennus
  • Pankkiliikenteen tehostus
  • FAS- ja pääkirja -raportointi

Ota yhteyttä! Selvitetään yhdessä, miten voitte hyötyä NetSuitesta!