NetSuite

NetSuite on maailmanlaajuisesti toimiva liiketoiminta-alusta, joka skaalautuu kasvuyritysten tarpeiden mukaan myös kansainväliseen liiketoimintaan. 

NetSuiten hyödyt voi luokitella neljään ryhmään:

  1. NetSuite on täysin integroitu liiketoiminta-alusta sisältäen asiakkuushallinnan, toiminnanohjaamisen, kirjanpidon, verkkokaupan sekä monia muita yritykselle oleellisia toiminnallisuuksia. NetSuite-ratkaisun ydinideana on, että kaikki tarvittava tieto löytyy yhdestä kattavasta tietokannasta.
  2. NetSuite tarjoaa selkeyttä ja näkyvyyttä yrityksen ydintoimintoihin. Voit luoda erilaisia, räätälöityjä ja reaaliaikaisia näkymiä sekä raportteja (dashboard) joustavasti paikasta riippumatta. Pääset käsiksi yrityksesi ajantasaisiin lukuihin myös nopeasti mobiililaitteilla.
  3. NetSuite on 100-prosenttinen pilvipalvelu. Ohjelmisto ei vaadi asennusta tai ylläpitoa ja se on käytettävissä ajasta tai paikasta riippumatta.
  4. Jokaisella yrityksellä on omat uniikit erityispiirteensä – NetSuite mahdollistaa näiden piirteiden huomioimisen ja hyödyntämisen. Oli kyseessä esimerkiksi varastohallinta, myynti tai hankintaosasto, NetSuite voidaan rakentaa tämän vahvuuden ympärille. Joustavan liiketoiminta-alustan avulla voit muokata näkymiä omien tarpeidesi mukaisesti. Voit myös yhdistää alustaan ulkoisista tietolähteistä tulevaa dataa ja käsitellä tätä dataa omien räätälöityjen näkymiesi kautta.

Greenstep tarjoaa ohjelmiston lisäksi käyttöä tukemaan laaja-alaista osaamista liiketoiminnan kehittämisestä ja taloushallinnosta. Näin voimme tukea asiakkaitamme sekä ohjelmiston käyttöön että toiminnan kehittämisen asiaosaamiseen liittyen. Toimialariippumattomassa NetSuite-ohjelmistossa on laajat ominaisuudet, joita yritys voi ottaa käyttöön tarpeiden mukaan asteittain toiminnan laajentuessa ja muuttuessa. Suosittelemme ohjelmistoa erityisesti kasvuyrityksille, joilla on kansainvälistä toimintaa.


Ota yhteyttä! Selvitetään yhdessä, miten voitte hyötyä NetSuitesta!