Matkalaskujen hallinta

Vaivatonta matkalaskujen ja kilometrikorvausten hallintaa kansainvälisesti

Matkalaskujen hallinnalla voidaan saavuttaa tehokkuutta sekä kustannussäästöjä yrityksille. Lisäksi sovelluksen käyttökokemus on miellyttävämpi, kun ohjelmistojen oletusasennukset on tehty juuri sinun liiketoimintaasi silmällä pitäen.

Matkalaskujen hallinta voidaan jakaa asiakkaan näkökulmasta kolmeen osaan:

 1. Matkalaskun luominen
 2. Matkalaskun tarkistaminen
 3. Matkalaskun kulun korvaaminen

Tämän lisäksi kirjanpitäjän tulee varmistaa, että matkalaskut on kirjattu oikein.

Matkalaskujen luomiseen ja tarkistamiseen olemme kehittäneet mobiilisovelluksen nimeltä Bezala. Sovelluksella pystyy lähettämään kuitteja sekä kulu- ja matkalaskuja suoraan kirjanpitoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjanpitäjä voi korvata kulut- tai matkalaskun kulut heti sekä varmistaa, että kuitti on kirjattu oikein. Sovelluksella onnistuu helposti myös päivärahojen hakeminen.

  Matka- ja kululaskut
  Klikkaa kuvasta lukeaksesi lisää Bezalasta!


  Bezalan ydinhyötyihin kuuluu myös se, että sovellus integroituu helposti mm. laskutus-, CRM-, HRM-, kirjanpito- ja tuntiseurantajärjestelmiin. Esimerkkeinä Bezalaan yhdistetyistä järjestelmistä toimivat Netvisor ja NetSuite, joiden tyytyväisiä käyttäjiä ovat lukuisat asiakkaamme. Edellä mainittujen integraatioiden lisäksi työstämme jatkuvasti uusia yhteyksiä mm. eri luottokorttiyhtiöiden ja tulorekisterin kanssa.

  Lisäksi Bezalan käytöllä on mahdollisuus helpottaa ja automatisoida yrityksen päästölaskentaa. Bezalassa on mahdollista ottaa käyttöön kululaskujen tarkempi kirjaaminen, johon käyttäjä voi ilmoittaa matkustuspaikkakunnat ja matkojen pituudet.

  Tehosta matkalaskujesi hallintaa!

  Jotta pääsisit aloittamaan vaivattoman matkalaskujen hallinnan, ota meihin yhteyttä. Yhteydenoton jälkeen voimme jatkaa seuraavasti:

  • Arvioimme tarpeesi ja varmistamme, että ohjelmamme vastaa niitä
  • Matkalaskupalvelu otetaan käyttöön
  • Asiasta kerrotaan käyttäjille
  • Pääsette nauttimaan eduista, eli vaivattomasta ja kustannustehokkaasta matkalaskujen hallinnasta

  Vaivatonta matkalaskujen hallintaa?

  Ota yhteyttä!