Greenstepin vuosi 2020

GS uusi vuosi craft

Ennen katseiden kääntämistä tulevaan on aika muistella kulunutta vuotta. Vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen, ja toivomme, että olemme voineet auttaa asiakkaitamme haastavissakin koronapandemian aiheuttamissa tilanteissa. Reagoimme keväällä nopeasti muuttuneeseen tilanteeseen ajantasaisella viestinnällä ja kokoamalla mm. erilaisia oppaita liiketoiminnan tueksi.

Greenstep täytti tänä vuonna pyöreät 10 vuotta. Greenstep-perheeseen on tämän vuoden aikana liittynyt yli 100 uutta asiantuntijakollegaa ja meitä on jo lähes 400. Nykyisten toimipisteidemme rinnalle olemme avanneet toimistot Seinäjoelle, Lahteen, Hämeenlinnaan sekä Norrköpingiin, ja voimme kasvumme myötä auttaa teitä entistä laajemmin.

2020 toi mukanaan Greenstep Academyn, jonka tarkoituksena on kehittää asiantuntijoiden ammattitaitoa niin Greenstepissä kuin asiakkaidemme organisaatioissa. Sisäisesti työntekijämme kouluttautuivat Greenstep Academyn koulutuksissa yhteensä huimat 9060 tuntia. Järjestimme koulutuksia myös lukuisille asiakkaillemme ympäri Suomea.

Greenstepissä haluamme asiakkaidemme tukemisen ja ilahduttamisen lisäksi auttaa pitämään huolta kaikista yhteiskunnan jäsenistä

Vastuullisuus on meille Greenstepissä tärkeä asia, ja teemme jatkuvasti sekä Greenstepin johdon että työntekijöiden aloitteesta pienempiä ja isompia hyväntekeväisyystempauksia.

Jokavuotinen työhyvinvointihaasteemme keräsi kilometreillä rahaa järjestöille ja kannusti henkilöstöä liikkumaan. Haasteen aikana kirjattujen askeleiden ja pyöräilykilometrien määrä oli huikea: haasteeseen osallistuneet Greenstepiläiset kävelivät touko-syyskuun aikana yhteensä 13 934 733 askelta sekä pyöräilivät 9 244 kilometriä! Viikottaisen haasteen voittajat saivat valita hyväntekeväisyyskohteen kerätylle potille ja lahjoituksen saaneita tahoja kertyi yhteensä 16. Lahjoituksia tehtiin muun muassa Hope ry:lle, SOS-Lapsikylälle, Suomen eläinsuojelu ry:lle, Mannerheimin lastensuojeluliitolle, Apuna ry:lle, Sylva ry:lle, Luonnonperintösäätiölle, Lasten liikunnan tuki ry:lle ja Roosa nauhalle.

Keväällä järjestettyjen virtuaalisten tilinpäätösjuhliemme hauskin ohjelmanumero oli hyväntekeväisyyshuutokauppa, johon työntekijämme lahjoittivat mm. omaa osaamistaan: itse neulottuja villasukkia, juoksukoulu, asuntosijoitusneuvontaa, pilatestunti jne. Huutokaupan tuotot lahjoitettiin SOS-Lapsikylälle.

Hyväntekeväisyystennistä Kalastajatorpalla Helsingissä.Yksi kohde hyväntekeväisyyshuutokaupassamme oli iltapurjehdus Zeroemission TP 52-kilpaveneellä.
Olemme myös päättäneet jatkaa mm. Gubben kanssa yhteistyötä, jolloin yksinäinen ja vähävarainen vanhus saa apua ja seuraa arjen askareihin. Lisäksi Gubbe-nuori työllistyy vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön pariin.

Oheisen iloisen kuvan myötä oikein onnellista uutta vuotta 2021!