Power BI:n hyödyt NetSuite-raportoinnissa

Netsuite Power BI 2
Juha kapanen

Juha Kapanen

Analytics Business lead

NetSuite on yksi ERP-markkinoiden kärkijärjestelmistä, sillä se mahdollistaa kaikkien liiketoiminnan funktioiden yhdistämisen tehokkaasti yhdelle liiketoiminta-alustalle. Luonnollisesti myös sen tuottamat datamäärät ovat hyvin laajoja. Jotta NetSuiten täysi potentiaali saataisiin realisoitumaan, täytyy data saada jalostettua muotoon, jota on helppo analysoida ja ymmärtää. Valtaosa yrityksistä yhdistääkin NetSuiten johonkin BI-työkaluun tässä tarkoituksessa.

Power BI:n yhdistäminen NetSuiteen tuo mukanaan lukuisia hyötyjä kuten esimerkiksi monipuoliset datan visualisointimahdollisuudet, yksilöllisten mittarien rakentamisen yrityksen tarpeisiin sekä mahdollisuuden tehdä päätökset perustuen aina ajantasaisimpaan dataan.

BI-työkalujen käyttöönotto vaatii kuitenkin perinteisesti koodaustaitoja, oman tietovaraston rakentamisen ja ylläpitämisen, raporttipohjien luomisen ja BI-työkalujen käyttöön tarvittavien lisenssien hankkimisen. BI Book -raportointityökalu säästää käyttäjänsä näiltä kalliilta ja aikaavieviltä operaatioilta ja mahdollistaa NetSuiten yhdistämisen Power BI:hin muutamissa minuuteissa.

6 syytä yhdistää NetSuite Power BI:hin BI Bookilla

BI Bookilla saat käyttöösi kaikki Power BI:n hyödyt ja paljon lisää ilman, että joutuisit itse luomaan ja ylläpitämään omaa tietovarastoa ja raporttipohjia. Hankimme myös puolestasi Power BI:n hyödyntämiseen vaadittavat Power BI -lisenssit huomattavasti edullisemmin kuin jos yksittäinen yritys lähtisi hankkimaan niitä itse.

BI Book on helppokäyttöinen raportointialusta, joka ei vaadi käyttäjiltään aikaisempaa kokemusta Power BI:n käytöstä. Lue lisää, kuinka BI Book mahdollistaa BI-raportoinnin ilman korkeita alkuinvestointeja.

BI Bookin NetSuite-integraatio on kehitetty kokeneiden data-analyytikoiden ja vuosien kokemuksen omaavien NetSuite-asiantuntijoiden yhteistyönä tukemaan NetSuitea tehokkaasti.


Hallitusvalmiit raportit automatisoidusti

BI Book hakee raportoitavan datan suoraan NetSuitesta ja esittää sen automatisoidusti visuaalisten dashboardien avulla. BI Bookissa raportteja pystyy helposti luomaan ja muokkaamaan muutamilla klikkauksilla eri kohderymille. BI Bookin avulla saat myös näppärästi esimerkiksi hallitusvalmiit raportit sekä tarpeisiinne kustomoidut taseet ja tuloslaskelmat NetSuite-datasta. BI Book mahdollistaa raportoitavan datan esittämisen erilaisin graafein, kuvioin ja kartoin.

Poraudu syvälle NetSuiten dataan

BI Bookin raportit mahdollistavat NetSuite-dataan porautumisen syvällisesti. Pystyt tarkastelemaan raportteja sekä konserni- ja tytäryhtiötasolla että kustannuspaikoittain. Pystyt porautumaan NetSuiten datasta tehtyjen raporttien sisältämiin lukuihin aina tositetasolle asti.

Rakenna yksilöllisiä mittareita

Yhdistämällä NetSuiten BI Bookiin pystyt rakentamaan erilaisia mittareita juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. BI Bookin mittareista pystytään tekemään helposti myös lukuisia eri variaatioita, kuten esimerkiksi rullaavat keskiarvot. BI Bookissa tarpeetonta dataa pystytään suodattamaan erilaisten filtterien avulla, joita käyttäjä pystyy itse asettamaan, poistamaan ja muokkaamaan. Näin ollen mittareita voidaan varioida ja koota halutulla tavoilla raporteille.

Lisää ennusteita ja erilaisia hälytyksiä

Raportoitavan datan lisäksi BI Book mahdollistaa erilaisten ennusteiden ja budjettien lisäämisen BI Bookiin esimerkiksi Excelien avulla. Näin pystyt tarkastelemaan näppärästi toteumia asetettujen tavoitteiden ja ennusteiden rinnalla. Voit myös asettaa tärkeimmille mittareille hälytyksiä, jotka ilmoittavat sinulle heti, mikäli kyseisen mittarin arvoissa tapahtuu kriittinen muutos.

Jaa ja hallinnoi raportteja helposti yhdessä portaalissa

BI Book kokoaa koko raportoinnin yhteen portaaliin ja mahdollistaa sen, että erilaisia raportteja pystyy luomaan rajoittamattoman määrän. Raporttien jakaminen BI Bookissa tapahtuu erilaisia käyttäjäoikeuksia hallinnoiden. Pystyt rajaamaan sitä, minkä raportin tai sen osan kukakin pääsee näkemään. Pystyt myös valitsemaan, pystyykö kyseinen henkilö vain katselemaan raporttia vai myös muokkaamaan sitä.

BI Bookin käyttäjät pystyvät muokkaamaan, tarkastelemaan ja jakamaan raportteja, millä tahansa älylaitteella. Raportit myös päivittyvät joka yö, joten voit olla aina varma siitä, että sinulla on viimeisin ja ajantasaisin versio raporteista käytössäsi.

Huomaa puutteet datassa nopeasti

BI Bookin avulla tunnistaa nopeasti, mikäli raportoitavassa datassa on puutteita tai joku on vahingossa täyttänyt NetSuiteen vääriä tietoja tai unohtanut merkitä niitä. BI Book ohjaa organisaatiota datalähtöiseen kulttuuriin ja kannustaa ihmisiä pitämään huolen siitä, että NetSuiten tiedot ovat aina ajantasalla. Se puolestaan mahdollistaa datan luotettavan vertailun eri ajanjaksoina ja auttaa tekemään päätöksiä perustuen laadukkaaseen dataan.

Haluaisitko kuulla lisää BI Bookista? Varaa 30 min BI Book -demo ja keskustellaan lisää raportointitarpeistanne! Greenstepillä olemme kehittäneet lisäksi myös muita ketteriä ratkaisuja NetSuiteen. Lue lisää NetSuiteen kehittämistämme ratkaisuista.