Greenstepin palvelut / HappyOrNot (referenssivideo)

Happyornot 2

Asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä mittaava, analysoiva ja raportoiva HappyOrNot on kotimainen, kansainvälisesti toimiva data-analytiikan yritys. Greenstepin kanssa tehdyn yhteistyön myötä HappyOrNotin hallinnollinen työ on vähentynyt merkittävästi.


Videolla Esa Vasara, HappyOrNotin
Director of Business Services, kertoo HappyOrNotin ja Greenstepin yhteistyöstä

Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitäHappyOrNot on kasvanut vuosien aikana merkittävästi ja toimii tällä hetkellä yli 130 maassa. Kasvettuaan HappyOrNot tarvitsi yhden järjestelmän, jonka avulla voidaan hallinnoida kaikkia taloudellisia toimintoja. Lisäksi he tarvitsivat kumppanin, joka voi tukea heitä kasvussa.

"Vuonna 2017 siirsimme kirjanpitomme Greenstepille ja samaan aikaan aloimme implementoimaan Greenstepin kanssa NetSuitea, markkinoiden johtavaa ERP-järjestelmää", HappyOrNotin Director of Business Services Esa Vasara kertoo.

- Greenstep on uniikki yritys alallaan voidessaan tarjota meille tarpeidemme mukaisen järjestelmän ja lisäksi heillä on taloushallinnon osaaminen. Työn laatu on myös ollut erinomaista - hallinnollinen työ on vähentynyt merkittävästi. Aiemmin kuukauden sulku saattoi viedä viikkoja, kun erilaiset tiedot kerättiin ja raportoitiin - nyt kyse on tunneista. Säästämme paljon aikaa tässä hallinnollisessa työssä, ja myös johtomme on hyvin tyytyväinen, koska he näkevät kaikkien tytäryhtiöidemme ajantasaisen tilanteen yhdellä vilkaisulla. On hyvin tärkeää voida tehdä päätöksiä reaaliaikaiseen tietoon perustuen, eikä tietoon, joka on esimerkiksi kaksi tai kolme kuukautta vanhaa.