Analytiikkapalvelut

Greenstepin analytiikkapalvelut tukevat yritysten matkaa kohti selkeämpää tulevaisuutta. Analytiikkatiimimme on uniikki, sillä se koostuu 30 talouden ammattilaisesta rautaisilla koodauskyvyillä. Talouden raportointiin liittyviä ongelmia ratkovat siis ihmiset, jotka ymmärtävät analytiikan merkityksen ja käyttötarkoituksen. Kun osaaminen yhdistetään moderneihin työkaluihin ja työtapoihin, pystymme ongelmitta hoitamaan kaikki yritysten tarpeen raportoinnin ja analytiikan saralla.

Analytiikkapalveluiden ydin on tuottaa, järjestellä ja esittää liiketoiminnalle tärkeää tietoa mahdollisimman helposti ymmärrettävässä ja jaettavassa muodossa. Tiedostamme, että luotettavaa päätöksentekoa ei voi tehdä ilman ajantasaista ja tarkkaa tietoa. Kaikki tekemisemme analytiikkaratkaisujen saralla perustuu selkeyteen, skaalautuvuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Luotamme Microsoftin Power BI-tuotteeseen, joka on alansa markkinajohtaja. Kun tiimimme ottaa hoitaakseen analytiikkanne, saatavilla on aina ajantasaista ja kestävästi rakennettua tietoa.

Palvelumme koostuvat kolmesta eri osa-alueesta: tietovarastopalveluista, integraatiokehityksestä sekä BI-raportoinnista. Usein raportoinnin ja analytiikan kehittämisprojektit koostuvat kaikista osa-alueista varmistaaksemme kestävät, skaalautuvat ja saumattomasti toimivat ratkaisut. Voimme ottaa hoitaaksemme myös pienempiä osa-alueita kuten pelkän tietovarastojen rakentamisen tai raportointinäkymien luomisen.

Olemme vastuussa jo yli sadan tyytyväisen asiakasyrityksen analytiikkaratkaisusta, joiden joukossa ovat mm. Primehotels, Electrosonic ja Helvar. Muita asiakkuuksiamme ovat mm. Kyrö Distillery, HappyOrNot sekä Moi Mobiili.