Suunnitteletko uraa rahastoalalla?

Gstausta Sininen

Minna Riihimäki kertoo artikkelissa työskentelystä Greenstepin rahastotiimissä sekä digitalisaation ja automatisoinnin tärkeydestä tulevaisuuden liiketoimintarakentamisessa - tässä kehityksessä Greenstepissä ollaankin jo hyvässä vauhdissa. Kiinnostaisiko sinua liittyä joukkoon?


Minna Riihimäki, Greenstep Oy:n partneri, rahastoliiketoiminnan johtaja ja rahastohallinnon moniottelija, on luonut Greenstepissä kestävän ja kannattavan liiketoiminnan rahastojen parissa. Hän on myös tuonut omalla osaamisellaan rahastojen hoitamiseen ja -raportointiin aivan uudenlaisen business-ulottuvuuden Suomessa. Aiemmin Suomessa ei ole ollut rahastopalveluja tarjolla samassa mittakaavassa kuin mitä Greenstep pystyy tarjoamaan. Rahastotiimimme huolehtii kaiken tyyppisten rahastojen back officesta. Näin asiakkaamme voivat keskittyä rauhassa kasvattamaan liiketoimintaansa.

Minna uskoo, että kasvuyhtiöt ovat talouden moottori ja kertoo, minkälaista on tehdä työtä nopeasti kehittyvässä kasvuyrityksessä: ’’Meidän rahastoliiketoiminnassamme Greenstepissä tehdään tiimissä töitä, meillä on hyvä meininki, jossa koko ajan opitaan uutta, me autamme toinen toisiamme ja ennen kaikkea meillä on kivat ja kiinnostavat asiakkaat’’, Minna kuvailee.

’’Työssämme autamme asiakkaitamme lakisääteisissä velvollisuuksissa, tutkimme numeroita controllereina ja avustamme asiakkaitamme mm. regulaatioon liittyvissä asioissa’’, Minna kertoo.

Säännökset muuttuvat usein mutta apua on kuitenkin saatavilla hyvän tiimihengen ja yhteistyön takia.

’’Greenstepissä on myös hyvä mahdollisuus kehittyä kasvuyhtiöiden palveluiden parissa, ja jokainen tiimissämme on mukana tuotekehityksessä, jossa mietitään yhdessä tehokkaampia ja asiakkaitamme hyödyttäviä ratkaisuja’’, Minna toteaa iloisesti.

Minna oli puhumassa Secret Sauce to Success - Menestyksen avaimet rahoitusalalle -webinaarissamme digitalisaation ja automatisoinnin tärkeydestä tulevaisuuden liiketoimintarakentamisessa. Uudet ratkaisut vapauttavat asiantuntijoiden aikaa lukujen keräämisestä niiden analysointiin. Hyödynnämme raportoinnissa Microsoft Power BI-järjestelmää, joka auttaa hahmottamaan talouden kokonaiskuvaa. Rakennamme Greenstepillä myös jatkuvasti omia ratkaisuja. Esimerkkinä tästä on Power BI:n päälle rakennettu BI Book, joka mahdollistaa Business Intelligent -ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille.

Haluaisitko kuulla lisää? Tutustu urasivuihimme ja seuraa meitä SoMe-kanavissamme LinkedInissä, Facebookissa ja Instagramissa.


Ohessa Minna kertoo lisää pääomarahastojen back office -palveluistamme:


Käytämme kolmannen osapuolen alustaa verkkosivujemme videoupotuksissa. Voidaksesi katsella videosisältöjä sinun täytyy hyväksyä kolmansien osapuolien evästeet.

Hallinnoi evästeitäJos haluat kuulla palveluistamme lisää, otathan yhteyttä
minna.riihimaki@greenstep.fi